NHL 21

Playstation 4

419,40 41940 Veil. pris 699,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Anerkjenn storhet i EA SPORTS™ NHL™ 21.

I EA SPORTS NHL 21 er det de mest kreative, oppfinnsomme og fryktløse spillerne som det er verdt å feire. Finn veien til superstjernestatusen i en utvidet Be A Pro-modus og bli husket som en av ligaens aller største navn. På isen kan du utføre helt nye angrep med nye teknikker, dekes, dangles og finter inspirert av ligaens mest banebrytende innovatører. Anerkjenn kreativitet, anerkjenne revolusjonærer, anerkjenne fremtiden. NHL 21. Anerkjenn storhet. 

FORHÅNDSBESTILL

•            Opptil 2 HUT Diamond Player Choice-pakker (1 i måneden i 2 måneder)

•            Ekstra Be A Pro XP, bonusegenskap og spesialiseringspoeng

•            1 World of Chel-hockeybag låst opp

 

SPILLOPPLEVELSEN OG PRESENTASJON

Spillopplevelsen i NHL 21 har blitt smartere, raskere og mye stiligere. Med innovative finter og store forbedringer, på begge sider av pucken, får spillerne nå flere muligheter enn aldri før til å ta kontroll over spillet og utsette motstanderne for sin egen spillestil. Anerkjenn revolusjonærer med spillopplevelsen i NHL 21. 

STJERNEINSPIRERT INNOVASJON

Er du helt bak mål og forsvaret sluntrer? Ta pucken og legg den pent inn i mål ved å utføre en imponerende Michigan. Gjør målvakten helt forvirret med Kucherovs finte.

  Sett pucken i mål fra en helt umulig vinkel med en mektig imponerende engangsfinte mellom beina, akkurat som Matthew Tkachuk. Rist av deg et slitsomt forsvar ved å sende pucken langs baksiden av nettet for å lage litt plass, akkurat som Sid. Hver av disse ikoniske fintene skapte uforglemmelige hockeyøyeblikk, og nå kan du lage dine egne i NHL 21. 

Slips, Banks og Chips:

NHL 21 revolusjonerer spillet i den nøytrale sonen med slips, banks og chips. Gjør deg nett og liten langs sidene mens du skviser deg forbi motstanderens forsvar. Send pucken ut i kanten og forbi motstanderne, eller bruk baksiden av målet til å gjøre det samme. Eller bare send pucken forbi forsvaret og la dem svi på vei mot mål. 

FORBEDRET KUNSTIG HOCKEYINTELLIGENS

Den kunstige intelligensen har blitt optimalisert til å sørge for at lagkameratene dine kan ta vare på seg selv og sende deg pucken når du retter kursen mot mål. I tillegg vil de være bedre plassert og mer åpne for pasninger i O-sonen. På den andre siden av pucken jobber forsvaret hardere med å sakke ned motstanderlaget på midten av banen og blokkerer pasningsåpninger under angrep. 

SPILLREDDENDE MÅLVAKTSDESPERASJON

Gode målvakter blir til av atletiske kalkuleringer – å være best plassert for å stoppe pucken, samtidig som man har de atletiske ferdighetene til å raskt stenge døren om noe uventet oppstår. Nye desperasjonsredninger og -animasjoner innebærer at du alltid er med – det er alltid en sjanse for å skape en forbløffende og akrobatisk redning – selv når momentumet ikke er på din side. 

FORBEDRET MÅLVAKTSKONTROLL OG -PLASSERING

Målvaktskontrollen har blitt omarbeidet til å bruke den høyre styrespaken til å gi deg mer kontroll over bevegelsene dine, slik at spillerstyrte målvakter blir mer levende og fleksible. 

FORBEDRET MÅLVAKTSPLASSERING

Datastyrte målvakter er flinkere til å plassere seg – de justerer seg og plasserer seg etter angrepets fremgangsvinkel for å gi seg selv den meste sjansen til å stoppe pucken. 

WORLD OF CHEL

World of Chel gjør det enklere enn aldri før å hoppe inn, og spille solo eller sammen med venner, på veien til å seiere og belønninger. I år introduserer vi rangerte sesonger — hvor du kan konkurrere i fire moduser for å få belønninger og spille i nye EASHL Club Finals. 

 

BE A PRO

En helt ny Be A Pro-opplevelse gir deg sjansen til å leve livet til en NHL-spiller – både på og utenfor isen. Imponer hovedkontoret, gå ut tidlig på rekrutteringsdagen, og kjemp om storheten mens du gjør deg fortjent til din plass på førstelinjen i konkurransen om Stanley Cup og å bli ligaens neste store navn. Anerkjenn fremtiden med Be A Pro i NHL 21. 

HUT

HUT er en NHL™ 21-spillmodus som lar deg lage ditt NHL-fantasilag – med spillere, nye talenter og ikoner – for så konkurrere med det på nett. Lag troppen din, samle belønninger og bli det ultimate laget.

I år introduserer vi HUT RUSH – en strømlinjeformet versjon av HUT som lar spillere raskt hoppe inn i HUT-spill, samle prestasjoner og låse opp belønninger ved å score med stil. Med et poengsystem som belønninger ferdigheter og kreativitet, vil HUT RUSH kunne by på mange uforglemmelige øyeblikket.

 

ANDRE SPILLMODUSER

PLAY NOW (SPILL NÅ)

Velg et lag og hopp rett inn i spenningen mot et datastyrt lag eller mot en venn som sitter sammen med deg. 

SHOOTOUT MODE (STRAFFEKONK)

Perfeksjoner fintene dine og spill en «Best av 5»-straffekonk mot datastyrte motstandere eller andre spillere på nett. 

ONLINE VERSUS (NETTBASERT SPILLING)

Spill rangerte eller urangerte omganger mot andre spillere fra hele kloden og øk din globale rangering. 

PRACTICE MODE (TRENING)

Fokuser på det fundamentale og legg ut på isen alene, med en gruppe eller for å delta i en full øvelse for å mestra lagets strategier og spillestil. 

CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE

Spill som et lovende spillertalent i Champions Hockey League og dominer turneringen som setter Europas beste hockeylag mot hverandre.

 

FRANCHISE (SERIE)

Seriemodusen legger til en spennende opplevelse for en av de største hendelsene hver sesong: Handelsfristen. Føl presset fra tidsfristen som er på vei med oppdateringer i sanntid mens du og andre lag tar avgjørelser for spillere og utfører spillerforhandlinger. Akkurat som med virkelighetens handelsfrist,

flukturere markedsverdien til spillere hele tiden og du mottar forhandlingsvarsler via direkteoppdateringer.

 

SPILLERTRYGGHET OG RAPPORTERING

Ishockey er for alle — derfor inneholder NHL 21 våre mest avanserte og sømløse verktøy for rapportering av spillere og lag som har lagnavn eller engasjerer seg i adferd som er rasistisk, fremmedfiendtlig, homofobisk eller kjønnsdiskriminerende.

Det vil være enklere for spillere å rapportere krenkende adferd og hjelpe oss med å fjerne innhold og utestenge støtende spillere.

•            Spillere i World of Chel kan rapportere støtende spiller-, målvakt- og klubbnavn på enhver resultatliste i modusen.

•            HUT-spillere kan rapportere støtende HUT-lag på enhver resultatliste.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Utgitt 2020
Sjanger Sport Bestillingsnummer 4470NHL21

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i