Plants Vs Zombies: Battle For Neighborville

Playstation 4

499,00 49900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Velkommen til Neighborville, hvor alt er vel. Bortsett fra at det spirer til en ny hardbarket konflikt mellom hjerneløse og fotosyntetikere! Hva har du tenkt å gjøre – ringe pollen-tiet? Tisse i buskene? Høst seier eller bit i gresset i en plante-mot-zombie-konflikt som vil ta deg til ytterkantene av Neighborville og tilbake igjen. 

Tilpass alle figurene til kampen

Den urgamle kampen mellom planter og zombier blomstrer opp igjen, nå med 20 konfigurerbare klasser ved lansering, inkludert en lagspill-klasse for hver fraksjon. Hver figurklasse har unike ferdigheter som du kan ta i bruk i seks forskjellige PvP-moduser, inkludert den nye Battle Arena. Kast deg ut i kampen og kjenn klorofyllet bruse. 

Begi deg ut til ytterkantene av Neighborville

Situasjonen er ustabil, med tre åpne områder og en PvE-modus som strekker seg langt forbi den lille byen Neighborville. Slå lag med opp til tre venner i Giddy park-området og sett avsted for å gjenerobre Weirding Woods, Mount Steep og Neighborville Town Centre. Det er på tide å luke bort ugress! 

Spill med dine favorittfolk, i alle modusene

Del skjermen* og spill på lag med andre spillere i alle modusene. Koble til opp til tre spillere og kjemp dere gjennom blomstrende åpne områder, eller hopp inn i kampen med opp til 24 spillere i flerspiller på nettet, i en gigantisk forstadskonflikt.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Plants vs Zombies
Utgitt 2019 Bestillingsnummer 4470PZBN