Red Dead Redemption 2

Playstation 4

Slippes 26/10
599,00 59900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

Amerika, 1899. Det ville vesten går mot slutten, og lovens menn er på jakt etter de siste gjenværende bandene. De som ikke overgir seg, må bøte med livet.

Når et ran går fryktelig skeis i byen Blackwater vest i USA, må Arthur Morgan og Van der Linde-banden flykte. Med føderale agenter og nasjonens beste dusørjegere i hælene må banden rane, stjele og kjempe seg over det sentrale Amerikas ulendte terreng for å overleve. Når de interne konfliktene truer med å rive banen i stykker, må Arthur velge mellom sine egne idealer og lojaliteten til banden som oppfostret ham.

Red Dead Redemption 2, fra skaperne av Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption, er en storslått historie om livet i Amerika i begynnelsen av den moderne tidsalder.

Forhåndsbestill Red Dead Redemption 2 for å få War Horse og Outlaw Survival Kit:

Denne stilige, jerngrå ardanneren er en krigshest som du alltid kan stole på i kampens hete. Hesten utviser større mot og har bedre utholdenhet enn vanlige hingster, og den holder alltid hodet kaldt. War Horse er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode.


«Outlaw Survival Kit» inneholder viktige forsyninger du trenger for å klare deg i villmarken, deriblant gjenstander som fyller på med helse, Dead Eye og mer. «Outlaw Survival Kit» er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode. 

 

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Red Dead Redemption, Rockstar Games
Utgitt 2018 Sjanger Action
Aldersgrense 18 Utvikler Rockstar
Bestillingsnummer 108050

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også