Star Wars Battlefront 2

Playstation 4

399,00 39900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Mestre din egen Star Wars™-helts reise.

Legg ut på en endeløs Star Wars™-opplevelse fylt med action i den bestselgende Star Wars HD-spillserien gjennom tidene.

Kjemp deg gjennom bølger av fiender i Starkiller-basen med kraften til lyssabelen din. Storm gjennom jungelen ved den skjulte opprørerbasen på Yavin 4 med de andre soldatene, med ildkraft fra AT-ST-er. Still opp X-wing-skvadronen din for et angrep på en gigantisk First Order Star Destroyer i verdensrommet. Eller klatre i gradene som den nye Star Wars-helten Iden, en elitesoldat for Imperial, og utforsk en følelsesmessig og gripende enkeltspillerhistorie som strekker seg over tretti år.

Opplev de fantastiske Star Wars-flerspillerkartene i alle tre æraer: forløperen, den klassiske og den nye trilogien. Tilpass og oppgrader heltene, starfighterne eller soldatene med unike evner, for å være så effektiv som mulig i kamp. Ri på tauntauner eller ta kontroll over stridsvogner og speeders. Skyt ned Star Destroyers på størrelse med byer og bruk kraften til å bevise at du er verdig mot ikoniske figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo. Du er del i en spillopplevelse som er inspirert av 30 år med tidløse Star Wars-filmer.

Du kan bli mesteren i din egen Star Wars-helts reise.

DETTE FÅR DU:

En ny helt, en historie enda ikke fortalt
Ta over en elitesoldat, som er like dødelig på bakken som i verdensrommet, i en emosjonelt gripende ny Star Wars™-kampanje, som strekker seg over 30 år og bygger broer mellom hendelser mellom filmene Star Wars™: Return of the Jedi™ og Star Wars™: The Force Awakens™.

Det ultimate Star Wars-slagmarken
Et Star Wars-flerspillerunivers med uovertruffen variasjon og bredde, der opptil 40 spillere kjemper som legendariske helter, soldater som er identiske til æraen, og et enormt utvalg kjøretøyer på land og i luften. Kampene herjer i hele galaksen!

Romkamp i galaktisk skala
Romkampene har blitt utformet for Star Wars™ Battlefront™ II helt fra bunnen av, med særegen håndtering, fantastiske våpen og mange tilpasningsalternativer. Slutt deg til skvadronen din og fly mellom asteroidefelter, til Imperial-flyhavner og ta knekken på enorme moderskip som pilot i legendariske starfighters. De massive luftkampene kan inkludere opptil 24 spillere og 40 skip styrt av AI-en.

Bedre sammen
Slå deg sammen med en venn i sofaen og spill offline med delt skjerm*. Få belønninger, tilpass soldatene og heltene, og ta med deg oppgraderingene når du spiller flerspiller online.

Mestre helten din
Ikke bare en ikonisk helt, men din helt. Mestre rollen din med tilpassbar figurprogresjon. Oppgrader evner som er unike for hver helt, soldatklasse og starfighter. Bruk disse evnene til å tilpasse og endre figurens krefter, enten som dødelige aktiv effekter du bruker på motstanderne, hjelpsomme statusøkninger, eller taktiske assistanse, for å motvirke motstandernes trekk på slagmarken.

*samarbeidsspill på delt skjerm er bare tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One

Vilkår og begrensninger gjelder. Se www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/disclaimers for å få mer informasjon.

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Star Wars Battlefront
Utgitt 2017 Sjanger Action
Aldersgrense 16 Bestillingsnummer 1022616
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i