199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Ta del i en nådeløs kjøretur hvor du infiltrerer og tar over "510s", en gjeng som har oppstått i Detroits illegale gateløp-scene. Planen din? Få en mann på innsiden av undergrunnsracingen og saboter aktivitetene deres by for by, over hele USA. Manøvrer deg gjennom de travle gatene i New York City og Los Angeles, dra nedover solfylte Miami Beach eller kjør gjennom de storslåtte platåene i Monument Valley. Hvert område kommer med sitt eget sett av overraskelser og kjøreutfordringer som du må mestre. På reisen din vil du møte andre spillere på veien - alle er potensielle verdige følgesvenner som du kan være på lag med, eller fremtidige rivaler du kan konkurrere mot. Dette er kjøring på sitt mest åpne, varierte og spennende.

Kjør aldri alene
Hopp sømløst ut og inn og bygg mannskapet ditt på fire, gjennom vennskap eller intens rivalisering. Enten målet ditt er å slå ut en konvoi eller å unnslippe politiet, vil det å gjøre det sammen med venner sørge for en helt ny opplevelse hver gang du hopper i førersetet.

En lekeplass av enestående omfang og variasjon
Hele USA er din lekeplass - du kan kjøre på alle veier og alt i mellom. Hvert eneste type terreng du kan se for deg er ditt til å mestre. Alt fra sentrumsgater i byer til forsteder, åser, kornåkrer, daler, ørkendyner eller racing-baner.

Opplevelsen er med deg, uansett hvor du er
Fortsett opplevelsen på iOS/Android-nettbrett, samt nettleseren. Hold oversikt over prestasjonene til vennene dine og skru på bilen før du kjører avgårde for å sette nye rekorder, eller sende mannskapet på jobber for å tjene XP og skaffe bildeler.

Gjør deg klar til neste jobb
Et omfattende innstillingssystem kombinerer dybde med enkelthet og lar deg samle kosmetiske og bildeler som forbedrer ytelsen. Bruk dem til å tilpasse lisensierte biler, som passer din egen stil og kjørepreferanse.

Video

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie The Crew
Utgitt 2014 Sjanger Racing
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 81544