The Sims 4

Playstation 4

249,00 24900 Veil. pris 499,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Lag og kontroller personer i en virtuell verden der det ikke er noen regler. Uttrykk kreativiteten din gjennom tilpasning av simmenes utseende og unike personlighet. Velg moteklær, finn en kul frisyre, og gi dem ambisjoner i livet. Bygg perfekte hjem med den rombaserte byggemodusen, og velg designmøbler du liker. Utvikle simmenes forhold, følg nye karrierer, og form de rike og underholdende øyeblikkene i livet deres. Utforsk vakre verdener med unike omgivelser, og dra til nabolag der du kan besøke utesteder og treffe andre interessante simmer. Vær mektig og fri, ha det moro, og lek med livet!

 

DETTE FÅR DU

  • Lag unike simmer –Lag forskjellige unike simmer med eget utseende, store personligheter og nye følelser. Form simmenes kropper med simskaperen, og velg frisyrer, ganglag og klær. Gi livene deres mening ved å velge personlighetstrekk og ambisjoner som gir deg kontroll over hjerte, kropp og sjel.

 

  • Bygg et perfekt hjem – Bygg og design hjem til simmene dine med en rombasert byggemodus. Konstruer drømmehjemmet ved å velge romløsning og møbler, og gjør det fint i hagen. Du kan til og med bygge bassenger og kjellere!

 

  • Utforsk fargerike verdener – Reis fra sted til sted, utforsk unike nabolag og oppdag interessante steder. Simmene kan besøke nye lokalsamfunn og utvide den sosiale sirkelen sin, henge med venner i parker eller finne og samle morsomme ting.

 

  • Lek med livet – Kontroller de spennende og underholdende øyeblikkene i simmenes liv, fra forhold til karrierer. Valgene dine former alle aspektene ved livene deres, fra de blir født, mens de er småbarn og helt inn i voksenlivet. Utvikle simmenes ferdigheter og gi dem hobbyer.

 

*Betingelser og begrensninger gjelder. Sjekk www.ea.com/the-sims/the-sims-4/console/disclaimers for å få vite mer.

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie The Sims
Utgitt 2017 Sjanger Sim
Aldersgrense 12 Bestillingsnummer 4470SIM4

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i