Tom Clancy's The Division

Playstation 4

399,00 39900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

 

Vi lever i en komplisert verden. Desto mer avansert den blir, jo mer sårbar blir den. Husene våre er som korthus. Fjern ett kort og alt faller fra hverandre.

På Black Friday farer en ødeleggende pandemi gjennom New York og  en etter en slutter vanlige tjenester å fungere. På få dager, uten mat eller vann, forfaller samfunnet. The Division, en selvstendig taktisk enhet, aktiveres. Til tross for å ha levd tilsynelatende normale liv blant oss, har agentene blitt trent til å operere individuelt for å redde samfunnet. 

Når samfunnet har falt, starter oppdraget ditt.

Gjenerobring av New York

Velkommen til en ny generasjons opplevelser i en konstant og dynamisk tilværelse, hvor utforskning og spillerfremgang er viktig. Samarbeid med andre Division-agenter i oppdraget for å gjenopprette orden, etterforske kilden til viruset og for å ta tilbake New York. 

En levende verden

Gå inn i et univers hvor tiden på døgnet og værforholdene påvirker din spillopplevelse. Bruk omgivelsen til din strategiske fordel for å dominere kamper og utføre snikangrep på fienden. Bruk vernemasker for å få beskyttelse mot viruset og oppgrader den for å gå inn i de mest infiserte områdene. 

En urban jungel

New York er overtatt av fiendtlige grupper som prøver å dra utbytte av katastrofen. En av disse gruppene er «The Cleaners», som reiser gjennom byen hvor enn infeksjonsnivået øker. Med sine vernedrakter og flammekastere, etterlater Cleaners seg bare aske i sin vake.

Agentene til Division

Trent til å handle uavhengig av en rangstige, agentene er selvstendige og tilpasningsdyktige og de jobber enten alene eller i små grupper.  De er den siste forsvarslinjen, aktivert kun når alt annet ikke kan redde det som gjenstår. 

Utstyret

Som et medlem av The Division, får du bruke siste nytt innen teknologi: Både nettverksløsninger og prototyper. Sjekk dine falne fiender for ting du kan bruke og oppgrader ditt eget utstyr. Tilpass din figur og ryggsekk, din redning i krisesituasjoner, og kommuniser med andre agenter hele tiden ved hjelp av smart-klokken din. Tilpass og oppgrader våpen. Valgene du gjør vil hjelpe til med å danne gjenopprettingen av byen eller føre den inn i dypere kaos.  

Spillendrende ferdigheter

Velg og oppgrader dine ferdigheter med omhu og koordiner med dine lagkamerater for å øke vinnersjansene deres i strid. Bruk ECHO-ferdigheten, et datasamlingsverktøy som illustrerer øyeblikket frosset i tid, for å lære verdifull informasjon om dine omgivelser for å finne nødvendigheter og hjelpe deg med å avdekke sannheten bak pandemien.

Sosialt og direkte flerspillermodus

Slå deg sammen med venner på direkten for å gå opp mot fiender og oppnå gruppemål. Øk sikkerheten og moralnivåene til overlevende innbyggere i New York for å låse opp og sikre baser. Kjemp deg gjennom en by hvor farene kan komme fra hvor og hvem som helst, når som helst. 

Revolusjonerende samarbeidsspilling

Ved hjelp av et nettbrett, kan du bli med vennene dine direkte i spillet. Appen gir deg et fugleperspektiv over slagmarken, evnen til å hjelpe allierte i kamp ved å angripe fiender eller identifisere mål og bringe ødeleggelsen til fiendene. 

Snowdrop-spillmotoren

Drevet av nestegenerasjonsspillmotoren Snowdrop, hever Tom Clancy's The Division grensen innen TV-spillrealisme og skildring av åpne verdener.  Opplev et kaotisk og ødelagt New York, ulikt sånn du har sett det før.

 

 Video

Bilder

Produktfakta

Konsoll Playstation 4 Serie Tom Clancy's The Division
Utgitt 2016 Sjanger Action
Aldersgrense 18 Bestillingsnummer 300067896

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i