Uncharted 4: A Thief's End - Playstation HITS

Playstation 4

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Uncharted

Brødre på eventyr

Tre år etter det som skjedde i Uncharted 3: Drake’s Deception, har Nathan Drake lagt livet som eventyrer bak seg. Men det tar ikke lang tid før skjebnen innhenter ham, og når Drakes bror Sam dukker opp og trenger hjelp, står han overfor et eventyr han ikke greier å motstå.

På jakt etter kaptein Henry Averys skatt, drar Sam og Drake for å finne Libertalia, et piratfristed dypt inne i jungelen på Madagaskar. Uncharted 4: A Thief’s End tar spillerne med på en reise jorden rundt, gjennom jungelen på tropiske øyer, til storbyer og til snødekte fjelltopper.

Nathan Drake

Drake har lagt livet som eventyrer bak seg, men det går ikke lenge før han blir tvunget tilbake. Denne gangen er det personlig, og han legger ut på en reise verden rundt for å avsløre en historisk konspirasjon og finne en stor sjørøverskatt. Det skal vise seg å bli det største eventyret hans noensinne, og en prøvelse for fysikk, besluttsomhet og trangen til å beskytte dem han er glad i.

Sam Drake

Sam er fem år eldre enn lillbror Nate, og alle trodde han var død. Mange mener at Nate valgte livet som eventyrer på grunn av at Sam forsvant. Han beskrives som mer uvøren enn Nate, og er litt misunnelig på det broren har fått til.

Flerspiller for lag

Opplev spesielle øyeblikk på lag med vennene dine i flerspillervariantene i Uncharted 4.

  • Spill på unike kart med detaljerte omgivelser som belønner utforskning, strategi og lagarbeid, og kast deg ut i den beste flerspilleropplevelsen noensinne i Uncharted-serien.
  • Lei inn en av fire medhjelpere som kjemper med deg og gir støtte ved å følge fiendene, gjenopplive falne allierte eller levere intens støtteild.
  • Kjøp magiske hjelpemidler og få overnaturlige fordeler inspirert av Drakes tidligere eventyr. Bruk El Dorados forheksede sarkofag, Shambhalas kraftige Cintamani-stein eller den forsvunne byen Ubars vile djinn for å få et overtak i kampene.

UNCHARTED 4: A Thief’s End er det nyeste spillet i den kritikerroste serien Uncharted fra spillstudioet Naughty Dog. UNCHARTED 4: A Thief’s End er eksklusivt til PlayStation 4, og er det mest nervepirrende, spennende og actionfylte UNCHARTED-spillet hittil. 

 

 

Produktfakta
Konsoll Playstation 4 Serie Playstation Hits
Utgitt 2016 Sjanger Action, Adventure
Aldersgrense 16 Bestillingsnummer 1058755
Video