Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Playstation 5

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Det siste spillet i Dark Pictures Anthology-spillserien er en serie med intense, filmatiske frittstående skrekkspill kombinert med kraftig historiefortelling og unike flerspillerfunksjoner.

Hvert nye spill er påvirket av faktiske hendelser, enten fakta, fiksjon eller legende, og har en helt ny historie, setting og rollebesetning. Hvert nye spill i The Dark Pictures Anthology vil levere en ny filmskrekkopplevelse som kan spilles i single og multiplayer, inkludert Shared Story som kan spilles med en venn online og Movie Night-modus der opptil 5 spillere kan spille sammen offline og pass-the-pad i en ekte 'Couch Co-op' opplevelse.

House of Ashes

På slutten av Irak-krigen avdekket spesialstyrker som jaktet på masseødeleggelsesvåpen noe langt dødeligere - et begravet sumerisk tempel som inneholdt et reir av gamle og jordiske skapninger. For å overleve natten nedenfor, må de knytte et brorskap med sine fiender fra verden over.

  • Gå ned i den mørke avgrunnen: Naviger i en underjordisk labyrint og unnslippe de jordiske skapningene som har funnet et nytt bytte å jakte på

  • Fiendens fiende: Vil du prioritere din egen overlevelse, eller vil du legge til side frykten og personlige rivaliseringene dine for å kjempe sammen som en?

  • Ikke spill alene! Spill online med en venn eller opptil 5 venner offline, opplev historien sammen og samarbeid klokt for å redde alle karakterene

Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Utgitt 2021
Sjanger Adventure, Horror Bestillingsnummer NGS102184
Video