FIFA 22

Playstation 5

749,00 74900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

EA SPORTS™ FIFA 22 – Powered by Football™ – på PlayStation®5 og Xbox Series X|S løfter spillserien til nye høyder takket være den banebrytende nestegen-teknologien HyperMotion som gjør hver eneste kampsituasjon mer realistisk.

HyperMotion bruker avansert maskinlæring og mocap-data fra alle lag for å gjøre hver eneste kamp i FIFA 22 bedre. Med denne teknologien utnytter vi kraften i nestegenerasjonskonsollene for å kunne levere vår mest realistiske, responsive og smidige spillopplevelse noensinne.

FIFA 22 byr på en ny sesong med innovasjoner i hver eneste spillmodus. Opplev mer stabilitet mellom sten-gene med vårt omprogrammerte keepersystem som gir deg mer kontroll på den viktigste po-sisjonen på banen, lev ut fotballdrømmen ved å skape din egen klubb og lede den til heder og ære i Karrierespillet, bli belønnet for kreativiteten i det oppgraderte VOLTA FOOTBALL, få et gjensyn med historiens mest minneverdige spillere som FIFA Ultimate Team™-helter, og ta og føl på atmosfæren i storkampene gjennom den mest altoppslukende kampopplevelsen noensinne i EA SPORTS FIFA.

Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Utgitt 2021
Sjanger Sport Bestillingsnummer PS5FIFA22
Video
Bilder

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i