749,00 74900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-15 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

HITMAN 3, den dramatiske avslutningen av World of Assassination-trilogien, tar spillerne med på eventyr til en rekke sandkassesteder rundt om i verden. Agent 47 vender tilbake som nådeløs leiemorder – og nå venter hans livs viktigste kontrakter. Døden venter.

Gled deg over makeløs frihet, og innfri kontraktene dine i et spillunivers som reagerer på alt du gjør. HITMAN 3s fengslende spilluniverset er drevet av IO Interactives prisbelønte Glacier-teknologi, som gir spillerne usedvanlig mange valgmuligheter. Dette gjør spillet morsomt å spille flere ganger. 

Spillmoduser

Campaign Mode

Historiemodusen byr på eventyr på en rekke sandkassesteder og er en dramatisk avslutning av World of Assassination-trilogien.

Elusive Targets

Elusive Targets er den ultimate Hitman-utfordringen, utviklet for å gi en spennende og nervepirrende opplevelse. Oppgaven din er å spore opp et unikt mål, uten noe særlig hjelp fra HUD-en eller «instinktet», og kjapt klekke ut en plan for å eliminerte målet. 

Escalations

Her kan du regne med at ferdighetene dine blir satt på ekstreme prøver når nye elementer blir kastet mot deg i hver fase av kontrakten. Du får forkledningsrestriksjoner, flere overvåkingskameraer og andre komplikasjoner å bryne deg på.

 

Contracts Mode

Her velger du dine egne mål, hvordan du skal eliminere dem, og så utfører du jobben. Når du har oppfylt kontrakten selv, kan du utfordre venner til å ta flere poeng enn deg. 

Bare for PlayStation Ta med både for PS4 og PS5

Spill HITMAN 3 i VR* i førstepersonsperspektiv for å oppleve World of Assassination på en ny og altoppslukende måte. I PlayStation VR-utgaven står du ansikt til ansikt med målene dine og ser dem i øynene. Du kan også blande deg med en travel folkemengde og høre samtaler som skjer rundt deg, og ta på gjenstander med hendene. Over 20 steder fra World of Assassination-trilogien er med i VR-versjonen av HITMAN 3.

*Forutsetter et PSVR-hodesett

Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Utgitt 2021
Bestillingsnummer SQEA46.SC.24ST

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i