Marvel's Guardians of the Galaxy

Playstation 5

449,00 44900 Veil. pris 699,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-15 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Legg ut på en vill reise gjennom kosmos i en ny vri på Marvels Guardians of the Galaxy. I dette action-eventyrspillet i tredjeperson spiller du Star-Lord, og takket være det djerve, men tvilsomme lederskapet ditt har du overtalt en broket samling med helter til å bli med deg. En eller annen tufs (i hvert fall ikke deg) har satt i gang en rekke katastrofale hendelser, og det er opp til deg å holde de uforutsigbare Guardians sammen lenge nok til å avverge total interplanetarisk kollaps. Bruk elementskytere, deng fienden sammen med dine allierte, og spark fra deg med jet-støvler – her finnes det ingen regler. Men hvis du tror alt går etter planen, kan du tro om igjen. Og konsekvensene av det du gjør, vil garantert sørge for at Guardians aldri får en rolig stund. I denne nye historien med Marvels Guardians of the Galaxy treffer du mektige, nye skapninger, og du får se kjente figurer i et nytt lys – alt sammen mens du deltar i kampen om galaksens skjebne. På tide å vise universet hva du er god for. Dette greier du. Vil jeg tro.

LED GUARDIANS OF THE GALAXY

Du spiller Star-Lord, og i kampens hete finnes det ingen regler. Bruk elementskytere, spark fra deg med jet-støvler, og deng fienden sammen med allierte. Med Guardians ved din side kan du ta avgjørelsene og overvelde motstanderne med signaturangrep. Samtidig har handlingene dine konsekvenser i forskjellig grad – fra det artige til det uventede. 

EN NY HISTORIE

Den nye gruppen din med legendariske utstøtte står klare til å redde universet i denne nye, men trofaste vrien på Guardians of the Galaxy. Av en eller annen grunn greier du å sette i gang en rekke katastrofale hendelser, og dette fører til en vill reise gjennom grensesprengende verdener bebodd av kjente og originale Marvel-figurer. Det er bare å skru opp volumet på 80-tallsmiksteipen. 

FRA UTSTØTTE TIL SUPERHELTER

Du er det eneste som holder de uforutsigbare Guardians sammen, så du bør få teken på dette med å være leder – og det litt kvikt. Med denne sære surrogatfamilien ved din side blir det både tårer og latter mens dere reiser gjennom kosmos. Og hva nå enn som måtte ligge i vente, så blir det artig. Det kan du stole på.

Video
Produktfakta
Konsoll Playstation 5 Serie Marvel
Utgitt 2021 Sjanger Action, Adventure, Science Fiction
Bestillingsnummer SQEA63.SC.24ST

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i