Call Of Duty: Modern Warfare 2 - Classics

Xbox 360

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager
La oss presentere et av de mest etterlengtede og mest omtalte spillene i historien. Dette er action, eksplosjoner, adrenalin og spenning. Globale terrorister i kamp med heltemodige spesialstyrker i hva som lett kan beskrives som alle skytespills mor. Dette er årets absolutte høydepunkt! Dette er Call Of Duty: Modern Warfare 2!

Her får du først en gnistrende og høydramatisk enspillerdel som kommer til å ta pusten fra deg. Spillet tar opp tråden der forgjengeren sluttet. Igjen får vi følge en gruppe spesialsoldater som må ta alle midler i bruk for å rydde trusler av veien - denne gangen i form av den russiske ultranasjonalisten Vladimir Makarov. Du blir tatt fra snødekt sniking i høyfjellene i Kasakhstan, til hissige gatekamper i Rio-favelaen, fra blodtåke i Afghanistan, til episoder i noe mer "hjemlige" trakter.

Selv om historiedelen er eksplosiv nytelse som parkerer de fleste andre skytespill, så er det multiplayeren folk flest kommer til å kjøpe Modern Warfare 2 for. Og bare så det er sagt, disse vil definitivt ikke bli skuffet! Taktiske evner, samarbeid og reflekser er alle vitale stikkord når du går online og tar opp kampen med de mange spillerne der ute. Med forskjellige moduser som Free-for-All, Search & Destroy, Team Deathmatch og mange flere, vil du la deg underholde, og utfordre, i år framover.

Når Modern Warfare 2 i tillegg er en perle grafisk og lydmessig sett, er det bare å applaudere. Dette er en fryd for sansene med høyrealistiske detaljer som vil fange oppmerksomheten din. Horisonten byr på vakre landskapsbilder, mens den intense lyden av kuler og krutt smeller rundt ørene dine. Mektig imponerende, intet mindre.

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox 360 Serie Call Of Duty, Xbox 360 - Classics
Utgitt 2009 Sjanger Action
Utvikler Infinity Ward Leverandør Activision Blizzard Nordic
Bestillingsnummer 83749uk

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også