Call Of Duty: Modern Warfare 3

Xbox 360

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Her er oppfølgeren til 2010s storselger Call Of Duty: Black Ops. Denne gangen er det kritikerroste Infinity Ward (sammen med Sledgehammer Games) som står bak spillet, hvilket betyr at vi vender tilbake til moderne tider igjen.

Spillets handling er lagt til tiden umiddelbart etter Modern Warfare 2. Vi befinner oss i USA, hvor russerne har lansert et overraskelsesangrep. Modern Warfare 3 tar utgangspunkt i en verden på kanten av utslettelse, ettersom Makarov og hans terroristorganisasjon slipper løs ødeleggelse og kaos over alt. Fra New York og Los Angeles beveger historien seg over til andre deler av planeten, som London, Paris, Moskva, Sierra Leone, Somalia og Dubai.

Som spiller tar man del i flere spesialenheter og bruker de mest avanserte våpen. Du spiller med Delta-operatører og møter kjente karakterer mens du begir deg ut på en farlig katt-og-mus-lek som bringer deg jorden rundt for å stoppe en gal mann - før det er for sent. I likhet med andre spill i serien, får man spille flere roller, blant annet som britisk spesialsoldat, russisk spesialagent, stridsvognskytter og en skytter om bord på et AC-130-fly. MW3 videreutvikler 60 FPS-teknologien kjent fra Modern Warfare, for å levere en adrenalinfylt action-opplevelse i Single Player, Special Ops og Online Multiplayer.

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox 360 Serie Call Of Duty
Utgitt 2011 Sjanger Action
Aldersgrense 18 Utvikler Infinity Ward
Leverandør Activision Blizzard Nordic Bestillingsnummer 84206UK