FIFA 14

Xbox 360

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
FIFA 14 spilles som store fotballkamper skal spilles, med nyvinninger som inspirerer fansen til å bygge opp spillet gjennom midtbanen og selv bestemme tempoet i kampen. Føl spenningen når du lager sjanser, og opplev rushet når du setter kula i nettmaskene. Den nye funksjonen Pure Shot og et helt nytt ballfysikksystem gjør at hvert eneste skudd føles ekte - og når du treffer perfekt, føles det helt fantastisk.

FIFA 14 leverer spennende nettfunksjoner og live-tjenester som kobler fansen til selve hjertet av sporten - og hverandre - via EA Sports Football Club. FIFA 14 er fotballens sosiale nettverk, der fans holder kontakten, konkurrerer og deler med millioner av andre verden rundt.

Her er noen av de nye funksjonene:

Pure Shot - Skytingen er helt annerledes enn før. Spillerne har intelligens til å justere farten og angrepsvinkelen for å få best mulig posisjon til å sette ballen i nettet. Velplasserte baller føles tilfredsstillende, og du føler deg virkelig god når du treffer mål. I tillegg til å fyre av presisjonsskudd, kan spillerne nå også skyte mens de er ute av balanse eller i stor fart.

Ekte ballfysikk - Skyt ballen med mer kraft og finesse. Realistisk ballfysikk avgjør banen til ballen og gir deg mulighet til å treffe hardt fra langt hold, sette inn lave skudd med presisjon og dundre inn baller med curl - akkurat som ekte spillere.

Beskytt ballen - Dominer midtbanen og bestem tempoet i kampen. Kom deg forbi forsvarsspillere mens du dribler, uansett hastighet. Beskytt ballen mot motstanderne og kontroller spillet fra midtbanen. Du kan også bruke spillernes fysikk til å komme i posisjon før du får ballen, og få forsvarsspillerne til å vende for å få nye muligheter.

Intelligente lagkamerater - Bedre beslutninger gir smartere markeringer og bedre løp. Forsvarere ser muligheter, gir støtte og vinner tilbake ballen. Angrepsspillere har nye måter å lure motstanderne på ved å lage rom til seg selv, løpe langs backrekka og kontrollere hastigheten.

Vendinger og driblinger mens du sprinter - Bruk kjappe, eksplosive vendinger for å lure motstanderne i kamp en mot en mens du spurter med ballen. Spillerne kan bevege seg i alle retninger og beholde farten samtidig som de holder på ballen.

Variabel drible-touch - Førstetouchkontrollen i driblingene gir deg varierte ballberøringer når du dribler i fart. Dyktige spillere har bedre kontroll, mens mindre dyktige spillere vil oppleve færre perfekte berøringer og mindre trygghet i driblingene, noe som gir muligheter for forsvarerne til å vinne tilbake ballen og fokusere på å bygge opp spillet gjennom midtbanen.

Ny sjanse til å takle - Taklingssonen er utvidet for å gjøre det mulig for forsvarsspillerne å kombinere ulike typer taklinger, komme seg fort etter å ha bommet på taklinger og få en ny sjanse til å kjempe om ballen i en taklingssituasjon.

Høye gjennombruddsballer med skru- Spillerne kan skru ballen rundt motstanderne og levere presisjonspasninger til lagkamerater eller sende ballen inn i bakrommet.

Ferdighetsspill - En trenings-/konkurransespillvariant der man lærer ferdighetene som skal til for å konkurrere i FIFA 14. Bli en bedre spiller raskere, uansett hvilket nivå du er på, og konkurrer mot deg selv eller venner i helt nye minispill.

Karrierespill - Let etter talenter året rundt med det nye Global Scouting Network som gir deg en verden av profesjonell talentspeiding. Utvikle og forbedre ditt eget speidernettverk. Vurder spillere for å finne ferdigheter som kan gjøre laget bedre i overgangsvinduene. Et nytt knutepunkt gir lettere navigasjon, færre avbrudd og direkte speiderrapporter.

Fullstendig autentisk - All autentisiteten EA Sports er kjent for, med offisielt lisensierte klubber, ligaer og mer enn 15 000 spillere.

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox 360 Serie EA Sports, FIFA
Utgitt 2013 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Utvikler EA Sports
Leverandør EA Bestillingsnummer 1002579