Inngår i kampanje

Lego Dimensions - Starter Pack

Xbox 360

99,00 9900 Veil. pris 449,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Obs! Spillet kommer med følgende språk: Engelsk, Dansk & Nederlandsk. 

En mystisk og kraftig virvel dukker plutselig opp i flere LEGO® verdener og suger til seg forskjellige figurer fra DC Comics™, The Lord of the Rings™ og The LEGO® Movie. Batman™, Gandalf™ og Wyldstyle™ kaster seg modig ut i virvelen for at redde sine venner, og snart kjemper de for å redde hele LEGO® menneskeheten. 

La kreativiteten føre deg gjennom et opbyggelig spilleventyr – reis gjennom ukjente verdener, og slå deg løs sammen med uventede allierete i kampen om å nedkjempe den onde Lord Vortech. Spill med forskjellige Minifigures fra forskjellige verdener i ét og samme LEGO videospill, og utnytt hverandres fartøyer og gadgets på helt nye måter. Skal Bad Cop™ kjøre en tur i DeLorean Time Machine? Ja, hvorfor ikke? Skal LEGO® Ninjago™ Masters of Spinjitsu kjempe side om side med Wonder Woman™ ... ja, takk! Gjør deg klar til å bryte reglene, for den eneste regel i LEGO Dimensions er, at det ikke er noen regler.

LEGO® Dimensions Starter Pack inneholder alt, du behøver for å komme i gang – bygg basen og start et fantastisk eventyr. LEGO® Dimensions Starter Pack inneholder:

  • LEGO® Dimensions videospill
  • LEGO Toy Pad
  • Klosser til at bygge LEGO® Gateway
  • 3 LEGO® Minifigures (Batman, Gandalf og Wyldstyle)
  • LEGO® Batmobile

 Samle de heltemodige Minifigurene og start spillet for å sette eventyret i gang. Følg deretter spillets byggeinstrukser til LEGO® Gateway og plassér konstruktsjonen på din LEGO®  Toy Pad. Du kan utvide eventyret med flere Minifigures, kjøretøy, redskaper og nye nivåer ved å kjøpe Expansion Packs, som findes i tre typer. Du kan bruke en hvilken som helst Minifigure sammen med hvilket som helst kjøretøy eller redskap du vil. Sett i gang og bryt reglene!  

Video

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox 360 Serie Lego Dimensions
Utgitt 2016 Leverandør Warner Bros. Entertainment AS
Bestillingsnummer 1000545570