Skylanders Superchargers Starter Pack

Xbox 360

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Skylanders Superchargers - Starter Pack

Alt du trenger for å komme i gang finns i Skylanders Superchargers Starter Pack.

I pakken inngår:

 • 1st Ny portal
 • 1st Hot Streak -  kjøretøy
 • 1st Spitfire Supercharger - karakter
 • 1st Sure Shot Stealth Elf - karakter
 • 1st Skylanders Superchargers – spillet

Start motorene! Skylanders®, verdens mest populære barnespillserie til konsoll¹, legger ut på nye veier på land, til sjøs og på himmelen medSkylanders® SuperChargers 25. september i Europa. 
Skylanders SuperChargers
utvider seriens kjente spillopplevelse ved å gi fremkomstmidler liv, og skaper med det en helt ny måte å oppleve magien i Skylands på. For første gang kan barna utforske og navigere seg gjennom fjellandskap, dykke dypt under havflaten og fly høyt oppe på himmelen over Skylands med fantastisk detaljerte fremkomstmidler – mange av dem med bevegelige deler i den virkelige verden – som våkner til liv via Portal of Power® i spillet.

De banebrytende fremkomstmidlene i Skylanders SuperChargers er av tre kraftige typer: landkjøretøyer, flyvefartøyer og havkjøretøyer.Skylanders SuperChargers er et intenst actioneventyrspill der spillerne kan suse langs veiene i Skylands i kjøretøykamper, kjøre nedover brusende stryk i vill fart og delta i luftkamper mens de tar tønneroller for å komme seg gjennom svermer med fiender.

Skylanders SuperChargers prøver Kaos å ta kontrollen over Skylands ved å slippe løs det mest utspekulerte våpenet sitt noensinne – Den Totalkatastrofale Dommedagsstasjonen, som er i stand til å spise selve himmelen. Heldigvis har mester Eon forutsett angrepet og satt sammen et spesielt team med skylandere med en ustoppelig flåte med fremkomstmidler som kan ta opp kampen mot ondskapen og ødeleggelsene! Mens Skylands står overfor den største trusselen landet har opplevd noensinne, må skylanderne styre de fantastiske fremkomstmidlene sine på land, under havflaten og på himmelen for å stoppe Kaos!

SuperChargerne, en helt nye type helter, har helt nye bevegelser, angrep og våpen. Skylanders SuperChargersstøtter alle de mer enn 300Skylanders-lekene fra de tidligere spillene, og alle skylandere kan sette seg i førersetet på landkjøretøyene, flyvefartøyene og havkjøretøyene. I tillegg kan man for første gang kjøpe en digital Portal Owners Pack via konsoll eller iPad. På denne måten kan man laste ned hele spillet og fullføre hovedspille med en virtuell Spitfire-SuperCharger og et virtuelt Hot Streak-fremkomstmiddel. Man kan også bruke en portal man allerede har til å få hele spillopplevelsen med fysiske leker fra Skylanders SuperChargers sammen med samlingen man har fra før.

 • Fremkomstmidler som våkner til liv – For første gang kan spillerne sende fremkomstmidler fra den virkelige verden inn i dataspillet via Portal of Power for å utforske land, hav og himmel i Skylands. Fremkomstmidlene har bestemte elementer og terrengtyper de er best egnet for, hvilket gir spillerne unike muligheter og varierte opplevelser i forskjellige settinger gjennom spillet. Ikke bare er fremkomstmidlene spillbare i spillet, men mange av dem har bevegelige deler som gjør lekene morsomme å leke med også utenfor spillet.
 • Mer variert spillopplevelse – Spillet leverer en dynamisk, historiedrevet spillopplevelse full av eventyr, både i fremkomstmidler og til fots, med kamp, hjernetrim, minispill, aktiviteter og plattformhopping i fascinerende omgivelser. Det er 20 nye fremkomstmiddelleker spillerne kan bruke i spillet. Disse har forskjellig design og er av forskjellige typer, som racerbiler, motorsykler, båter, stridsvogner, helikoptre, jetfly og ubåter.
  • Land: Gjør stunts og sladd mens du kjører rundt og deltar i intense kamper
  • Hav: Utforsk omgivelsene under havflaten, sus nedover ville fosser og surf på bølger
  • Himmel: Kast deg ut i luftkamper og fly fritt med 360 graders kontroll

 

 • Nye og gamle helter – En helt ny klasse skylandere som kalles SuperChargere, er klare til å spenne seg fast og delta i kampen mot ondskapen.Skylanders SuperChargers innfører 20 nye SuperChargers-leker og støtter alle de mer enn 300 lekene fra de tidligere spillene. Alle skylandere kan sette seg i førersetet på landkjøretøyene, flyvefartøyene og havkjøretøyene. SuperChargerne har også egne egenskaper som hjelper portalmestere med å bekjempe Kaos.
 • Tilpassede fremkomstmidler – I Skylanders SuperChargers kan barna utforske Skylands som aldri før ved å sette skylanderne sine bak spakene på kraftige, topptrimmede fremkomstmidler. SuperChargerne kan tilpasse fremkomstmidlene i spillet med superkule modifikasjoner og oppgraderte våpen. Etter hvert som spillerne reiser gjennom spillet, kan de også oppdage skjulte modifikasjoner, som en vulkanboostermotor som spyr ut lavasteiner, og jetvinger med fjær av gull.
 • SuperCharge-komboer – Den ypperste spillopplevelsen får du ved å kombinere en SuperCharger-skylander med sitt unike signaturfremkomstmiddel for å få en SuperCharge-kombinasjon. Dette låser opp en eksklusiv modifikasjon som gir både føreren og fremkomstmiddelet bedre ytelser.
 • Intens historie – Spillerne kan la seg oppsluke av et helt nytt og intenst eventyr som setter fantasien i sving og skaper spenning mens de suser gjennom Skylands som aldri før.

Produktfakta

Konsoll Xbox 360 Serie Skylanders: Superchargers
Utgitt 2015 Aldersgrense 7
Bestillingsnummer 87504SC