Assassin's Creed - The Ezio Collection

Xbox One

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager

Skap historie som den legendariske mesterassasineren Ezio Auditore da Firenze i Assassin’s Creed® The Ezio Collection, som inneholder de kritikerroste enkeltspillerhistoriene samt tilleggsinnhold* fra Assassin’s Creed® II, Assassin’s Creed® Brotherhood og Assassin’s Creed® Revelations med forbedret grafikk for Xbox One og PlayStation®4-system. 

Lev livet til Ezio, lær assasinernes metoder og ta hevn for sviket mot familien din gjennom 1400-tallet i renessansens Italia, videre til Roma og til slutt i 1500-tallets Konstantinopel. 

Assassin’s Creed II – Ezios saga begynner når du kjemper og utforsker en åpen verden i renessansens Italia, en periode med kunst, rikdom og morderiske konspirasjoner. 

Assassin’s Creed Brotherhood – Reis til Italias største by, Roma, et senter for makt, grådighet og korrupsjon, når Ezio tar over ledelsen av hele brorskapet av assasinere. 

Assassin’s Creed Revelations – To assasinere, én skjebne. Legg ut på Ezios siste eventyr når han går i fotsporene til sin store mentor Altaïr, på en reise med oppdagelse og åpenbaring i 1500-tallets Konstantinopel og i hjertet av det ottomanske rike.

LEV EZIOS KOMPLETTE LIVSHISTORIE

Spill som Ezio, den mest populære og ikoniske assasineren i Assassin’s Creed-serien, på hans reise fra ung mann til den mest legendariske av alle ledere i brorskapet av assasinere, og i hans siste jakt på oppdagelse og åpenbaring. Du kan spille alle enkeltspillerhistoriene og alt tilleggsinnhold fra de tre spillene. 

FORBEDRET FOR DEN NYE GENERASJONEN

Opplev de tre klassikerne med bedre maskinvare og prosessorkraft, noe som gir historiene og opplevelsen liv med forbedret grafikk og etterbehandling. 

SPENNENDE SPILLINNHOLD OG BONUSFILMER

 

Produktfakta

Konsoll Xbox One Utgitt 2016
Sjanger Action, Adventure Bestillingsnummer 300087734

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også