Battlefield: Hardline

Xbox One

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager

Lev ut politi og røver-fantasien i Battlefield: Hardline. Dette actionspekkede storspillet kombinerer den intense flerspillopplevelsen i Battlefield med en følelsesladd historie og bakgrunn som minner om moderne krimserier på TV. I det intense solospillet spiller du Nick Mendoza, en ung etterforsker som blir kastet ut i en vendetta for å hevne seg på dem han en gang trodde var venner i politiet. 


I flerspillermodus jakter du på kriminelle, raider hvelv og redder gisler i nye flerspillervarianter som Heist og Rescue. Velkommen til den nye lekeplassen. Kjøp Battlefield Hardline, så får du 3 Gold Battlepacks som inneholder kombinasjoner av våpentilbehør, patcher og emblemer, XP boosts og figurtilpasningselementer. Battlepacks leveres en gang i uken fra første spillaktivering.

Dette får du:

  • Flerspilleropplevelsen fra Battlefield - Med den strategiske spillopplevelsen, variasjonen og innlevelsen fra Battlefield, i en rå og glamorøs verden med politi og kriminelle.
  • Intenst solospill - Battlefield Hardline er laget av det prisbelønte studioet som ga deg Dead Space™, og leverer en innovativ og dramatisk historie presentert som et moderne TV-drama.
  • Destruksjon i sentrum - Skyt i stykker en doplab under bakken, spreng et bankhvelv eller tilintetgjør en bilforretning i Los Angeles. Du får mange urbane omgivelser som kan ødelegges.
  • Dingser og våpen - Spill med et fullt arsenal med militærvåpen og dingser du kjenner fra TV-seriene, som avsagde hagler, elektrosjokkvåpen, sklivaiere og gripekroker. Alt kan brukes overalt, på alle kartene, og danner grunnlaget for kaotiske og uforutsigbare kamper.
  • Kjøretøykaos - Fly til den andre siden av kratet for å hjelpe gjengen din, kjør ned fiender eller sus forbi snuten med tyvegodset på motorsykkel. Kjøretøybruken i Battlefield Hardline er rask, forfriskende og intens.

 

Video

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Battlefield
Utgitt 2015 Sjanger Action
Aldersgrense 18 Utvikler Dice
Leverandør EA Bestillingsnummer 1013648

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i