Battlefield V

Xbox One

599,00 59900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Bli med på menneskehetens største konflikt med Battlefield™ V, idet serien går tilbake til røttene sine i en helt unik skildring av andre verdenskrig. Bli med troppen din på altomfattende flerspillerkamper i moduser som Grand Operations og samarbeidsmodusen Combined Arms, eller bli vitne til drama med globalt bakteppe i enspillermodusens War Stories. Boltre deg i det mest engasjerende Battlefield-spillet til nå, der du kjemper i storslåtte og uventede steder over hele verden. 

HOVEDINNHOLD

  • Andre verdenskrig som du aldri før har sett det – ta kampen til krigens uventede, men viktige øyeblikk, idet Battlefield drar tilbake til starten av det hele.
  • Flerspillermodus for 64 spillere i kaoset av altomfattende krigføring – led kompaniet ditt ut i altomfattende flerspillermoduser med nye opplevelser som enorme  Grand Operations.Prøv deg på klassiske moduser som Conquest eller gå sammen med venner i samarbeidsmodusen Combined arms .
  • Det mest krevende Battlefield til nå – manøvrer deg gjennom slagmarken med et nytt sett soldatbevegelser, beleiringer og mobile ødeleggelsesverktøy .
  • Spill krigshistorier som ikke er fortalt ennå – bli vitne til det menneskelige dramaet med globalt bakteppe i enspillermodusen War Stories. Stå på ski ned norske fjell i kampen om tungtvann, dra ut på frontlinjen med de franske kolonitroppene, eller kom deg bak fiendens rekker i Nord-Afrika med en gjeng utstøtte som ble sendt for å spre kaos.
    • Tides of War –  sett ut på en reise der nytt innhold stadig tar deg og kompaniet ditt gjennom en rekke viktige steder fra andre verdenskrig, der nye slagmarker og nytt utstyr venter.

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Battlefield
Utgitt 2018 Sjanger Action
Aldersgrense 18 Bestillingsnummer 6970BFV