FIFA 15

Xbox One

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for bestilling i øyeblikket. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus..
FIFA 15 gir fotballen liv med fantastisk detaljnivå, slik at fans kan oppleve sportens følelser som aldri før. Opplev publikum som synger og heier, og hør på kommentatorene som leder fansen gjennom kampene med dynamisk kamppresentasjon. For første gang kontrolleres alle de 22 spillerne på banen med følelsesmessig intelligens - nå reagerer de på motstanderne og lagkameratene i sammenheng og i forhold til hva som skjer i kampen.

Nestegenerasjonsgrafikk plasserer deg på levende baner med gress som slites etter hvert som kampen spilles.Autentisk spillergrafikk gjør at spillerne ser akkurat ut som sine motstykker i den virkelige verden. Spillerne reagerer bedre på bevegelser, du får mer kontroll og personlighet med ballen, og kamper om ballen er bedre enn noensinne.Fotball er verdens største drama, og FIFA 15 plasserer tilhengerne midt på scenen og lar dem kjenne følelsene og intensiteten i verdens største sport.

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie EA Sports, FIFA
Utgitt 2014 Sjanger Sport
Aldersgrense 3 Utvikler EA Sports
Leverandør EA Bestillingsnummer 1013522

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også