FIFA 19

Xbox One

499,00 49900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

EA SPORTS™ FIFA 19, som er drevet av Frostbite™, gir deg en opplevelse i mesterklassen både på og utenfor banen. Med basis i prestisjetunge UEFA Champions League gir FIFA 19 deg bedre spillfunksjoner og lar deg kontrollere alt på banen i alle øyeblikk. Du får nye måter å spille på, blant annet en dramatisk finale i historien om Alex Hunter i The Journey: Mesterne*, en ny spillvariant i populære FIFA Ultimate Team™. Nye mestere dyrkes frem i FIFA 19.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE / UEFA EUROPA LEAGUE/ UEFA SUPER CUP 

Spill det ypperste innen klubbfotball i en rekke forskjellige spillvarianter i FIFA 19, med offisiell kamppresentasjon i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, og et helt nytt kommentatorteam med Derek Rae og Lee Dixon.

Spillvarianter: UEFA Champions League, Europa League og Super Cup våkner til liv på flere måter i EA SPORTS FIFA 19. Fra jakten på tittelen i The Journey: Mesterne og live-oppdateringer i FIFA 19 Ultimate Team, til autentisk integrering i avspark og karrieremodus og en helt selvstendig Champions League-modus, kan du oppleve den beste klubbfotballen i verden, uansett hvordan du spiller FIFA 19. 

Champions League-modus: Opplev dramaet i den offisielle UEFA Champions League-turneringen, fra gruppespillet til den storslåtte finalen. Du kan også spille en spesialtilpasset versjon av turneringen med en europeisk klubb du velger selv.

Nye kommentatorer: De nye kommentatorene Derek Rae og Lee Dixon leverer sin kjente stil til UEFA Champions League-, Europa League- og Super Cup-turneringene i spillet.

Offisielle UEFA-elementer: Kast deg ut i Europas mest prestisjetunge klubbkonkurranser med offisielle sendingselementer, logoer, kampballer og de kjente trofeene i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup. 

SPILLOPPLEVELSEN 

Du kontrollerer det som skjer på banen i hvert eneste øyeblikk på alle nivåer, fra taktikk til tekniske finesser i EA SPORTS FIFA 19. Det nye aktive berøringssystemet gir deg tettere kontroll, dynamisk taktikk muliggjør dypere og mer tilgjengelige lagoppstillinger, 50/50-dueller gir bedre fysikk og mer rom for brukerferdigheter i kamp om løse baller, tidsbestemte avslutninger gir brukerkontroll på skudd, og utviklingen av teknologien for ekte spillerbevegelser gir enda bedre spillerpersonlighet og autentiske animasjoner. 

Aktivt berøringssystem: Det nye aktive berøringssystemet endrer måten du mottar og skyter på, og gir tettere kontroll, bedre flyt, mer kreativitet og mer personlighet for spillerne. Bruk en lang rekke nye førsteberøringsverktøy, som falsk berøring, volleyflikker eller ferdighetsspesifikke animasjoner, som Neymar-fella, for å lure motstanderne og skape scoringsmuligheter. 

Dynamisk taktikk: Et nytt system gir spillerne verktøyene som trengs for å velge flere taktiske angrepsvinkler, med dybdetilpasning før kampene og flere valgmuligheter for dynamiske kampjusteringer med retningsknappene. Alle taktiske valg kombinerer formasjoner, mentaliteter, og spillestiler, både i angrep og forsvar, noe som gjør det enkelt å tilpasse spillet i alle situasjoner. 

50/50-dueller: Med 50/50-dueller, avgjør brukerreaksjoner og spillerattributter hvorvidt du vinner løse baller på banen. Med forbedret lagkameratintelligens og romfølelse blir hver takling avgjørende i kampen om ballbesittelse. 

Tidsbestemt avslutning: Når du dobbelttrykker på skyteknappen, aktiverer du en tidsbestemt avslutning som gir deg kontroll over hvor presist du treffer ballen. Presisjonen til det andre trykket avgjør resultatet av skuddet, og baller med perfekt timing får bedre presisjon og kraft, mens dårligere timing gir større sjanse til å bomme. Om det er et skudd fra utenfor sekstenmeteren, en presisjonsheading eller en flikk, vil tidsbestemt avslutning gi et nytt lag med kontroll foran mål. 

Teknologi for ekte spillerbevegelser: Det banebrytende animasjonssystemet som bidro med spillerpersonlighet og bedre bevegelser i EA SPORTS FIFA, er tilbake med bedre dekning over hele banen. Det er bedre animasjoner for taktisk ballskjerming, sammenstøtsbalanse og fysisk kamp, som gir realistiske spillerbevegelser og respons på et nytt nivå. 

THE JOURNEY: MESTERNE 

I FIFA 19 til PlayStation 4, Xbox One og PC får du det tredje kapittelet og den dramatiske finalen i historiespillet The Journey. I The Journey: Mesterne tar du kontrollen over den unge spilleren Alex Hunter og følger drømmen ved å prøve å oppnå heder og ære i Champions League. 

Mer detaljer om denne spillvarianten kommer i august 2018. 

FIFA 19 ULTIMATE TEAM™ (FUT) 

Velg mellom flere tusen spillere og bygg opp drømmelaget i FIFAs mest populære spillvariant. Med innhold fra UEFA Champions League og Europa League våkner verdens mest prestisjetunge klubbturneringer til liv med live-innhold i FIFA 19 Ultimate Team.  

Mer detaljer om denne spillvarianten kommer i august 2018. 

ANDRE SPILLVARIANTER 

Mer informasjon om flere spillvarianter og funksjoner blir kunngjort senere i sommer. 

  • Ny      avspark-opplevelse
  • Karrierespillet
  • Pro-Clubs
  • Ferdighetsspill

 

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie E3 2018, EA Sports, FIFA, FIFA 19
Utgitt 2018 Sjanger Sport
Bestillingsnummer 6970FIFA19

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i