Homefront: The Revolution

Xbox One

599,00 59900
Sendes vanligvis innen 14-21 dager

Hva ville du gjort for friheten din?

Fire år ut i den brutale militærokkupasjonen er Amerika på knærne. 

Philadelphia – en gang uavhengighetens fødested – har blitt til en getto hvor overvåkningsdroner og pansrede patruljer holder befolkningen undertrykt og knuser all uenighet med voldsom makt. 

De tidligere stolte innbyggerne bor i en politistat og tvinges til å samarbeide for å overleve, drømmene deres om frihet har blitt slukket for lenge siden. 

Men i det ufruktbare området i den røde sonen, i de utbombede gatene og forlatte undergrunnsbanene dannes en motstandsbevegelse. En geriljastyrke som har bestemt seg for å slåss for friheten, på tross av overveldende odds, og vekke den andre amerikanske revolusjonen. 

Men frihet har alltid en pris …

Homefront: The Revolution er et førstepersonsskytespill i en åpen verden hvor du må lede motstandsbevegelsen i geriljakrigføring mot en overlegen militærmakt. 

En levende og pustende åpen verden reagerer på handlingene dine - du og motstandsgruppen din kan inspirere et opprør i gatene og snu okkupasjon til revolusjon når undertrykte sivile tar opp kampen. 

Men fienden har overtaket - overlegen teknologi og ildkraft, pansertropper og luftstøtte. Du må lære geriljakrigføringskunsten – bakhold, sabotasje, list – og kjempe en uavbrutt kamp gjennom de krigsherjede forstedene til Philadelphia. 

Og enspillerdelen er kun starten – i samarbeidsmodus kan du og vennene dine danne deres egne motstandsgrupper og bli berømte som revolusjonens helter. 

  • Utforsk en levende og pustende åpen verden – opplev spilling i en ekte åpen verden i et førstepersonsskytespill som bringes til live med forbløffende CRYENGINE-generert grafikk. 
  • Før geriljakrigføring - dette er ikke et lineært skytespill: Lær geriljakrigføringskunsten og bruk bakhold, infiltrasjon og lynangrep mot motstanderen din i gripende skuddvekslinger uten manuskript. 
  • Bygg opp motstandsbevegelsen – rekrutter revolusjonærer til formålet, etabler baser og skjulested, erobre og tilpass et dødelig våpenlager og bygg improviserte, hjemmelagde våpen for geriljautrustningen din. 
  • Vekk revolusjonen - fra undertrykte innbyggere til revolusjonsledere, en episk enspillerdel forteller historien om den andre uavhengighetskrigen. Den dynamiske og utviklende verdenen reagerer på handlingene dine når en undertrykt nasjon reiser seg i trass mot okkupasjonen. 
  • Samarbeidsmodus på nett – ta kampen på nett, dann en motstandsgruppe med vennene dine og gjør dere fortjent til ryktet som revolusjonens helter.

 

Produktfakta

Konsoll Xbox One Utgitt 2016
Sjanger Action Aldersgrense 18
Leverandør Koch Media Bestillingsnummer KMG509.SC.RB