Middle-Earth: Shadow Of War

Xbox One

399,00 39900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Returner til den fantastiske verden rundt Middle-Earth og ta hånd om dødstrusselen fra Sauron og hans Nazghul i det du kjemper med å holde tilbake landespredningen av katastrofer og ondskap.

Middle-Earth: Shadow of War er bygget opp med signatursystemet Nemesis fra Middle-Earth: Shadow of Mordor, og plasserer deg og dine handlinger i sentrum av konflikten. Fiendene vil ikke bare reagere på din tilstedeværelse og huske tidligere møter med deg, men de dynamiske "Nemesis Fortresses" reagerer også på dine taktikker og oppmuntrende nye møter på hvert sted.

"Followers" som etterhvert kommer inn og skaper selve historien, legger til nye grener for de lokale med sine egne individuelle historier om sine tap, lojalitet og forræderi som igjen bygger på hele verdens utvidede historie.

Hele settingen er lagt mellom handlingene fra The Hobbit og The Lord of the Rings. Middle-Earth: Shadow of War-historiene og bringer deg enda lenger inn i JRR Tolkien’s ikoniske verden bestående av trollmenn, orker og dverger.

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Middle-Earth: Shadow Of ...
Utgitt 2017 Sjanger Action, RPG
Aldersgrense 18 Bestillingsnummer 1000639379