Mirror's Edge Catalyst

Xbox One

399,00 39900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

 

Følg Faith, en modig friløper som kjemper for frihet i byen Glass. Det som ser ut til å være en elegant, høyteknologisk by fra utsiden, skjuler en forferdelig hemmelighet. Utforsk hvert hjørne, fra de høyeste, vakkert opplyste taktoppene, til de mørke tunnelene. Byen er enorm, du kan bevege deg fritt og Faith er midtpunktet for det hele. Gjennom førstepersonsperspektivet må du kombinere smidige bevegelser og avansert kampteknikk med byens omgivelser for å mestre miljøet og avsløre konspirasjonen. Dette er Mirror’s Edge for den nye generasjonen, et spill som hever standarden innen actioneventyr.

NØKKELFUNKSJONER

• Førstepersonsaction — Ta deg av fiendene på nært hold. Bruk bevegelsesfrihet og kampteknikk sammen med miljøet du er i for å oppleve smidig action i førsteperson som aldri før.
• Utforsk byen Glass — Løp rundt i den vakre, høyteknologiske byen, og lås opp de forskjellige distriktene. Løp fritt og utforsk alle hjørner, fra de høyeste skyskraperne med glassfasader til skjulte tunneler under bakken.
• Se Faith vokse som person – Faith har måttet klare seg selv i et samfunn på grensen av det totalitære. Hun søkte tilflukt hos den utstøtte gruppen Runners. Finn ut mer om historien og ta del i reisen hennes, som etter hvert fører til at hun tar et oppgjør med undertrykkelsen og blir katalysatoren som kan endre Glass for alltid.

Video

Bilder

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Mirror's Edge Catalyst
Utgitt 2016 Sjanger Action, Adventure
Aldersgrense 16 Leverandør EA
Bestillingsnummer 1026627

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i