499,00 49900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Med helt nye spillvarianter, nye og dypere opplevelser i spillernes favorittmoduser og den beste spillopplevelsen på isen noensinne er NHL 17 det feteste EA SPORTS NHL-spillet i seriens historie. Lev ut hockeyfantasien i de nye spillvariantene Draft Champions og World Cup of Hockey, kontroller området foran mål med autentiske målvakter, bruk Net Battles i forsvar og angrep og kjenn taklingene med Collision Physics. Ta laget med til neste nivå i en versjon av EA SPORTS Hockey League som kan tilpasses enda mer enn før, og gi spillet liv med flere titalls nye målfeiringer. Uansett hvordan du spiller, kan du med NHL 17 forme karrieren din og bli en legende, både på isen og utenfor.

 

 

DETTE FÅR DU

Lev ut hockeyfantasien i nye spillvarianter – Uansett hvordan du spiller, leverer NHL 17 nye spillvarianter for å få deg enda nærmere favorittlagene og -spillerne dine. Føl spenningen i Fantasy Draft Night med et stjernelag i Draft Champions, eller spill for nasjonal stolthet i World Cup of Hockey. Tilhengere av Be a GM kan oppleve hvordan det er å utvikle et lag fra managerstolen og kontrollere alle aspekter ved laget i Franchise Mode, der du bestemmer alt fra effektsalg til flytting av hjemmebanen. Om du plasserer deg ved droppen eller bak et stort skrivebord, er det alltid en ny måte å leve ut hockeyfantasien på.

Dybde og tilpasning i spillernes favorittspillvarianter – Ta med deg EA SPORTS Hockey League-laget ditt til neste nivå ved å gå oppover i gradene og låse opp tilpasningsutstyr på veien mot ære og berømmelse. Lag looken du alltid har ønsket deg med drakttilpasning i lageditoren til EASHL og Be a Pro, eller bygg en drømmearena med en ny Arena Creator i EASHL og Franchise Mode, der du kan bestemme alle aspekter av hjemmebanen, fra sitteplassene til resultattavlen og måleffekten som lyser opp lagets mest minneverdige øyeblikk. Hockey Ultimate Team innfører Synergy, et dynamisk lagoppbyggingssystem utformet for å utfordre måten du velger drømmelaget på, ved å sammenstille spillerstyrker for å gi fordeler til rekkene dine.

Ta kontrollen på isen – Hockeykamper vinnes og tapes foran nettet, og med det nye Net Battle-systemet kan du kjempe om dette området i forsvar og angrep. Autentiske målvakter har en bedre Reactionary Save Intelligence, som gjør at de reagerer på realistisk måte og kan gjøre fantomredninger eller bruke kroppen til å blokkere pucken. Med bedre skudd, pasninger og skøyteteknikk kan du kontrollere alle sonene på banen, og med flere titalls målfeiringer kan du gjøre de største øyeblikkene enda mer minneverdige og få publikum til å gå bananas.

Bli en bedre spiller - Om du konkurrerer på nett om elitestatus, eller om du snører skøytene for aller første gang, kan du prøve de kritikerroste verktøyene Visual On-Ice Trainer og Coaching Feedback for å lære ferdighetene du trenger til å bli en bedre spiller. Du har enda bedre kontroll over spillinnstillingene, og du kan velge alt fra en intens actionspekket spillopplevelse til en mer realistisk simulering.

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie NHL
Utgitt 2016 Sjanger Sport
Aldersgrense 12 Utvikler EA Sports
Leverandør EA Bestillingsnummer 1026663

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i