Prey - Day One Edition

Xbox One

599,00 59900
Sendes vanligvis innen 14-21 dager

Prey er et førstepersons sci-fi-actionspill fra Arkane Studios, de prisvinnende skaperne av «Game of the Year» i 2012, Dishonored. Arkane er kjent for kreativt spillopplegg, unike verdener og fengslende historier, og denne gangen gjenskaper utvikleren denne serien fra bunnen av, med en ekstra psykologisk vri. I Prey spiller du det første mennesket som er forsterket med krefter fra verdensrommet, på en øde romstasjon som er under angrep. Improviser og vær innovativ for å overleve mens du leter etter svar. Prey er en modig ny historie lagt til et farlig univers. 

Historie:                

Prey våkner du opp på Talos I, en romstasjon som går i bane rundt månen i år 2032. Du er den viktigste forsøkspersonen i et eksperiment som kan forandre menneskeheten for alltid, men ting har gått fryktelig galt. Romstasjonen er blitt angrepet av fiendtlige romvesener, og de jakter på deg. Etter hvert som du blir kjent med de mørke hemmelighetene i Talos I og din egen fortid, må du overleve ved hjelp av redskapene du finner på stasjonen – din egen kløkt, våpen og utrolige evner. Skjebnen til Talos I og alle om bord er i dine hender. 

Dette får du:          

Sci-Fi-thriller

Om bord på Talos I er ingenting som det ser ut. Som Morgan Yu drar du ut for å nøste opp sporene du har lagt igjen til deg selv, og for å avsløre sannheten om fortiden din. Hvilken rolle har du å spille i TranStars planer, og i den mystiske trusselen som herjer stasjonen? 

En bemerkelsesverdig setting

Talos I går i bane rundt månen og symboliserer høydepunktet for private foretak i verdensrommet. Utforsk en stilig romstasjon som er utviklet for å gjenspeile næringslivets luksus på 1960-tallet, og ta deg gjennom sammenkoblede, ikke-lineære veier som er bygget for å skjule utallige hemmeligheter. 

En utenkelig trussel

Den skyggeaktige tilstedeværelsen fra verdensrommet som infiserer Talos I, er en levende økologi som er fast bestemt på å utrydde byttet sitt. Det er opp til deg, en av de siste overlevende på stasjonen, å få en slutt på de skumle rovdyrenes dødelige angrep. 

Spill på din måte

Skaff deg evner fra verdensrommet for å utvikle en unik kombinasjon av krefter og oppgradere de unike ferdighetene dine. Utform stadig nyttigere gjenstander med tekniske tegninger, duppedingser og redskaper på stasjonen for å ta deg forbi farlige hindringer på din vei. Overlev store trusler ved hjelp av kløkt og improvisasjon. 

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Prey
Utgitt 2017 Aldersgrense 18
Utvikler Bethesda Bestillingsnummer BET086.SC.RB

Andre produkter i samme serie