The Lego Movie Videogame

Xbox One

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gjør det ordinære om til noe ekstraordinært – få med deg den ultimate LEGO-opplevelsen i det helt nye The LEGO® Movie Videogame, hvor du trer inn i Emmets verden. Emmet er en helt ordinær og pliktoppfølgende gjennomsnittsborger som ved en feil blir utpekt som en helt ekstraordinær person som er i stand til å redde verden. Spillerne veileder Emmet, som på kommando må slutte seg til en gruppe fremmede for å delta i en episk jakt etter en ond tyrann, en reise han – på komisk og håpløst vis – er totalt uforberedt på.
  • Kos deg med en herlig og overraskende miks av over 90 karakterer fra filmen, inkludert Batman, Superman, Green Ninja, Gandalf og flere, i over 15 spennende nivåer.
  • Knus flere brikker i et fascinerende miljø laget av LEGO-brikker.
  • Samle på og bruk LEGO-instruksjonssider til å bygge på en ny måte.
  • Dra på reiser gjennom fantastiske verdener som Flatbush Gulch, Cloud Cuckoo Land og flere!
  • Utnytt mesterbyggernes råe kraft til å bygge ekstraordinære LEGO-verk virtuelt. Få med deg en helt ny animasjonsstil slik den kan ses i filmen, som simulerer bevegelsen til faktiske LEGO-lekesett.
  • Spill med venner og familie ved hjelp av et enkelt dropp inn- / dropp ut-alternativ som består av en dynamisk delt skjerm.

Video

Produktfakta

Konsoll Xbox One Serie Lego
Utgitt 2014 Sjanger Action
Bestillingsnummer 1000438073

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i