The Lego Movie Videogame

Xbox One

229,00 22900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Gjør det ordinære om til noe ekstraordinært – få med deg den ultimate LEGO-opplevelsen i det helt nye The LEGO® Movie Videogame, hvor du trer inn i Emmets verden. Emmet er en helt ordinær og pliktoppfølgende gjennomsnittsborger som ved en feil blir utpekt som en helt ekstraordinær person som er i stand til å redde verden. Spillerne veileder Emmet, som på kommando må slutte seg til en gruppe fremmede for å delta i en episk jakt etter en ond tyrann, en reise han – på komisk og håpløst vis – er totalt uforberedt på.
  • Kos deg med en herlig og overraskende miks av over 90 karakterer fra filmen, inkludert Batman, Superman, Green Ninja, Gandalf og flere, i over 15 spennende nivåer.
  • Knus flere brikker i et fascinerende miljø laget av LEGO-brikker.
  • Samle på og bruk LEGO-instruksjonssider til å bygge på en ny måte.
  • Dra på reiser gjennom fantastiske verdener som Flatbush Gulch, Cloud Cuckoo Land og flere!
  • Utnytt mesterbyggernes råe kraft til å bygge ekstraordinære LEGO-verk virtuelt. Få med deg en helt ny animasjonsstil slik den kan ses i filmen, som simulerer bevegelsen til faktiske LEGO-lekesett.
  • Spill med venner og familie ved hjelp av et enkelt dropp inn- / dropp ut-alternativ som består av en dynamisk delt skjerm.
Produktfakta
Konsoll Xbox One Serie Lego
Utgitt 2014 Sjanger Action
Bestillingsnummer 87265
Video