A Boxful Of Demons - Limited Edition (VINYL - 3LP + 2CD + Blu-ray + Bok)

Motorpsycho

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

LP-boksen innholder følgende:
3 x 180 gram vinyl, tre bokser med ark som utgjør Lars Ramslies A Boxful Of Demons, en Blu-ray Live at Rockheim, 2 CD-er Live at Rockheim,10 postkort med bilder fra Rockheim.

For 25 år siden slapp Motorpsycho sitt album Demon Box. Albumet er en av hjørnesteinene i Motorpsychos katalog. Det har vært en rekke markeringer av albumet: I 2014 kom «Demon Box» ut som en 4CD/DVD-boks på Rune Grammofon og de spilte hele Demon Box under Slottsfjell festivalen sommeren 2015, og i oktober 2015 spilte de albumet i sin helhet tre dager på rad under Motorpsycho-utstillingen Supersonic Scientists på Rockheim. Disse tre dagene ble filmet og tatt opp,og lå i hvelvet et års tid før de bestemte seg for å gi det ut. Det har blitt en trippel LP/dobbel CD, i tillegg til at hele konserten skal slippes som Blu-Ray.

Parallelt gikk Lars Ramslie med en bok idé, nemlig å skrive boka om Demon Box som en del av Morgenbladet Topp 100-serien (hvor bl.a Johan Harstad har skrevet boka Motorpsycho: Blissardtidligere). Det var etter at Lars skrev essayet Timothy’s Monster i boka Supersonic Scientists, og følte (tiltross for at han leverte nesten fem ganger så lang tekst som avtalt) at det var mye mer igjen å si. Muligheten for å slå disse to litterære (Lars) og musikalske (Motorpsycho) hodene sammen dukket opp da Lars og Morgenbladet-skribent Marius Lien satt etter Motorpsycho-konserten på Slottsfjell og pratet om beat-poeter og Motorpsycho. Marius fortalte historien om da Ken Kesey (forfatteren av essaysamlingen Demon Box, Viking Press 1986) hadde troppet opp på forlaget og bedt de om å slippe boka som små hefter og putte dem i en boks. Forlaget sa naturlig nok nei, men denne idéen likte både Lars, Motorpsycho og Falck Forlag så godt at vi like godt stjal bok idéen og utvidet med både plater og film.

Sporliste
 1. Waiting For The One
 2. Nothing To Say
 3. Feedtime
 4. Gutwrench
 5. Sunchild
 6. Mountain
 7. Tuesday Morning
 8. All Is Loneliness
 9. Junior
 10. Babylon & Mr. Who
 11. Plan #1
 12. Sheer Profoundity
 13. The One That Went Away
 14. Come On In
 15. Demon Box
 16. Flesh Harrower
 17. Home Of The Brave
Produktfakta
Utgitt 2018 Format VINYL - 3LP + 2CD + Blu-ray + Bok
Sjanger Rock Antall disker 4
Antall spor 17 Artist Motorpsycho
Label C+C Records/Falck Forlag Bestillingsnummer CCLPBOX052

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende