Acousmatic Sorcery (VINYL)

Willis Earl Beal

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Den selvlærte Chicago-musikeren Willis Earl Beal ble ikke oppdaget gjennom MySpace eller YouTube - hans opprinnelige markedsføring besto av noe så lavteknologisk som flygeblader, prydet med en tegning og et telefonnummer man kunne ringe for å høre ham synge. Effektivt var det like fullt, og med debuten Acousmatic Sorcery har han gått fra synging på T-banen til platekontrakt og internasjonal oppmerksomhet.

Beal har selv uttalt "I want to be like the black Tom Waits - I don't want to make one kind of sound", og sammenlikningen er ganske så treffende. Acousmatic Sorcery inneholder både følsomme ballader og skurrende støy, akustiske viser som singlen "Evening Kiss" og skarpere, mer grovrøstede utbrudd. Blues og gospel er markant til stede i uttrykket, og musikken kan minne om Captain Beefheart så vel som Tom Waits, mens produksjonen (eller mangel på sådan) er like lo-fi som Daniel Johnstons.

Låtene på Acousmatic Sorcery er hentet fra en serie innspillinger gjort i Albuquerque, New Mexico, hvor Beal bodde mellom 2007 og 2009.

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Artist Willis Earl Beal Label XL Recordings
Leverandør Playground Bestillingsnummer XLLP564

Anmeldelser