Inngår i

Age Of Kørka (VINYL)

Black Debbath

379,00 37900 Veil. pris 419,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Kørken går!

Black Debbath inntar like godt rollen som hobby-dommedagprofeter på sitt nye album, “Age of kørka”, som kommer i september. Ulike endetidstegn belyses, og den underliggende røde tråd er som følger: “hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste enn noen gang, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt litt tjukkere i hue?” Et motsetnings-sett som ikke skulle være mulig! Har evolusjonen så og si slått kontra? Har Ikaros (uttales med pomp) flydd for nær kunnskapens og utviklingens sol? Er vi i ferd med å bli brødgjøks? Er det hybris? Er det Babels tårn all over again? Er det Gud sjæl som griper inn? Kanskje Satan? Er det kaptein Sabeltann? Intranet?

Joda, vi kørker oss sakte men sikkert inn i undergangen, men det må også være lov å ha litt hummør midt oppi det hele a, hæ? Det må være lov å peke litt nese, flire og skratte mens skuta går ned!? På sin niende plate er Black Debbath orkesteret som spiller og underholder mens skipet som ikke kan synke går ned med mann og mus. Tungrockens Titanic. Stonerrockens Tirpitz. Heavyrockens Hindenburg. Ta på groovy flytevest og bli med på seilasen.

Plate etterfølges selvfølgelig av en landsdekkende turne, en slags signingsferd der målet er å etterlate enhver bygd og by litt mer kørka enn den var fra før.
Sporliste
  1. Age Of Kørka
  2. Hobby Dommedagsprofet
  3. Hvor I Helvete Blir Det Av Satan?
  4. Pastor Gjøk
  5. Sannhetens Brød
  6. Ikke Pirre Putin
  7. 4/4 Fillern
  8. Sutringsfrihet
  9. Syng For Livet
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Black Debbath
Bestillingsnummer DM163LP