Leave It Beautiful - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL - Blå)

Astrid S

369,00 36900 Veil. pris 399,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Signert av Astrid S!

Syv år etter at Astrid Smeplass tok de norske TV-seerne med storm, er hun klar med sitt debutalbum.

Med over 1.55 milliarder strømninger av hit-singler som ”Hurts So Good”, “Think Before I Talk” og “Emotion”, 6 EPer, utsolgte verdensturneer, og vinner av “Årets Spellemann” i 2018, har hun, uten tvil, holdt seg travel. Hun har peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet.

Å lage dette albumet har vært noe av det vanskeligste men gøyeste jeg har fått muligheten til, og jeg gleder meg sånn til alle skal få høre det! Jeg vil at låtene skal være så ”conversational” som mulig. Jeg har ofte samtaler med meg selv, spesielt i vanskelige perioder, hvor jeg utfordrer meg selv til å sette ord på og komme nærmere følelsene mine. Jeg er redd for å være bitter. Jeg forsøker å fokusere på det positive og være takknemlig for hva jeg har hatt. Ingenting er bedre enn om det kan inspirere andre til å få et nytt perspektiv og forhåpentligvis føle seg sterkere på den andre siden.Jeg er utadvendt av meg, men veldig privat når det gjelder kjærlighetsliv, relasjoner, familie og indre liv, eller ting jeg er usikker på. På dette albumet, har jeg fått utløp for alt. Det har jeg aldri gjort før. Det føles skummelt å dele, men kanskje er det et godt tegn? Det viser hvor mye disse sangene betyr for meg." - Astrid S

Leave It Beautiful ble spilt inn mellom Stockholm og Los Angeles i 2019 og 2020, i samarbeid med den svenske stjerneprodusentduoen Jack & Coke (Charli XCX, Tove Lo, Carly Rae Jepsen, Rita Ora). Albumet har med seg produsentbidrag fra Grammy-vinnende Fred Ball og låtskriverbidrag fra blant andre Amy Wadge (Ed Sheeran, Alicia Keys, Alec Benjamin), Eyelar (Demi Lovato, Little Mix, Tinashe, Charlie XCX), Ludvig Söderberg fra The Struts (Tove Lo, P!nk, Zara Larsson, Major Lazer), Caroline Ailin (Dua Lipa, Zedd, Katy Perry, Clean Bandit) og Tia Scola (Saweetie, Nico Santos).

Produktfakta
Utgitt 2020 Reutgitt 2021
Format VINYL - Blå Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Astrid S Bestillingsnummer 0602435264899
Sporliste
  1. Marilyn Monroe
  2. Can’t Forget
  3. Hits Different
  4. It’s Ok If You Forget Me
  5. Dance Dance Dance
  6. Airpods
  7. Good Choices
  8. Obsessed
  9. If I Can’t Have You
  10. Leave It Beautiful

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende