Strangers / Lovers - PK Eksklusiv Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL - Pink)

Dagny

Slippes 11/12
249,00 24900 Veil. pris 299,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Forhåndsbestill og få albumet signert av Dagny!

Etter å skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, slapp Dagny Side A av debutalbumet Strangers / Lovers før sommeren. Albumet blir endelig komplett når hun nå gir ut andre del, og dermed debutalbumet Strangers / Lovers i sin helhet, den 2. oktober. 11. desember kommer endelig albumet på lekker rosa vinyl!

- Tematikken til låtene på Strangers / Lovers gjorde at jeg tidlig tenkte på det som et konseptalbum, forteller Dagny, og legger til at hun ønsket at lytteren skulle få tilbringe tid med hver kontrastfylte del. Side A tok for seg starten av og den første tiden i et forhold, mens Side B tar for seg tiden etter et brudd. Som lytter får man være med på en reise inn, gjennom og ut av et forhold.

Dagny forteller videre om forskjellen på Side A og Side B:

- Det er hovedsakelig det tekstlige som skiller Side A og Side B. Men vi har også prøv å gjenskape tematikken og reisen gjennom hele forholdet i det musikalske. På Side A er dette blir tydeliggjort ved at den er gjennomprodusert, og alt føles ut som det glir og stemmer. Side B fremstår muligens som en litt mer «humpete» reise. Spriket mellom følelsene og uttrykkene i disse låtene også kommer frem i det musikalske. Fra det trivielle, til det såre, til det nakne og brutalt ærlige, til "alt går bra med meg", til fortvilelsen, til lettelsen, til vemodigheten. For oss så blir de musikalske sprikene i 2. halvdel derfor en styrke.

Sporliste

Disk 1
 1. Come Over
 2. Somebody
 3. Paris
 4. Let Me Cry
 5. Coulda Woulda Shoulda
 6. Tension
Disk 2
 1. Moment
 2. Please Look At Me
 3. Bad At Love (Interlude)
 4. It’s Only A Heartbreak
 5. Bye Bye Baby
 6. Coast To Coast

Produktfakta

Utgitt 2020 Format VINYL - Pink
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Dagny Bestillingsnummer 0602435266787

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende