All Good Things (VINYL - 2LP+CD)

Thom Hell

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Sørlendingen Thom Hell leverer - igjen - et strålende pianopopalbum med rik orkestrering, vestkyst-feel og de rette referansene på plass.

Thomas Helland fikk sitt store gjennombrudd med tredjealbumet God If I Saw Her Now i 2008, og sammenligningene med popstorheter i inn- og utland satt løst hos henrykte anmeldere, enten det var snakk om Paul McCartney eller Elton John (eller for den saks skyld mindre kjente Emmit Rhodes). For albumet vant han også to av de aller mest prestisjefylte Spellemannprisene, "Årets mannlige artist" og "Årets populærkomponist". Med All Good Things fortsetter han sin musikalske opptur, anført av den storslagent vakre radiohiten "Over You". Fra start til slutt er det vellyd, vellyd, vellyd som gjelder - albumet åpnes av det McCartney-inspirerte tittelsporet, som blander melankoli med en melodi så - i aller beste forstand - søt at man ikke kan annet enn å smile. "Suddenly" inkluderer Hells energiske piano og elementer som minner om Supertramp, den akustiske klimpringen på dempede "'Til That Day Was Gone" dufter svakt av Simon & Garfunkel, mens "Going Out" er en varm og tiltalende oppfordring om å komme seg ut i sola. Hele albumet høres forresten ut som om det er badet i solskinn, til og med sørgmodige ballader som "The Love We Thought We Had". Sjangermessig er albumet utrolig gjennomført, og lytterens interesse holdes konstant fanget av små melodiøse avstikkere og overraskende vendinger. Arrangementene er dynamiske og delikate, men med herlig trøkk når det trengs.

All Good Things er produsert og arrangert av Hell selv, i samarbeid med Audunn Bormann og Even Ormestad. Lista over medvirkende artister inneholder: Martin og Lars Horntveth, Thomas Dybdahl, David Wallumrød, Karim Sayed, Mathias Eick og Lucy Swann.

Denne vinyl-utgaven inneholder også CD-versjonen av albumet.

Sporliste

Disk 1
 1. All Good Things
 2. Love Is Easy
 3. Suddenly
 4. Over You
Disk 2
 1. ’Til That Day Was Gone
 2. Going Out
 3. Right Here Now
 4. Once Upon A Time
Disk 3
 1. I Walk Alone
 2. A Better Way
 3. The Love We Thought We Had
 4. Hold Your Smile
 5. Wake Up
Disk 4
 1. Heaven Knows (bonus track)
 2. Lonely (bonus track)
 3. Losing You Still (bonus track)
 4. How Fortunate (bonus track)
Disk 5
 1. CD

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format VINYL - 2LP+CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Thom Hell
Label Voices Of Wonder Bestillingsnummer VOW142LP

Anmeldelser