All These Things (VINYL)

Thomas Dybdahl

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Thomas Dybdahls kommende album, All These Things, er skrevet og spilt inn i Los Angeles i siste halvdel av 2017. Produsert av Larry Klein. Samme mann som produserte storsuksessen «What´s Left Is Forever»

Larry Klein liker å jobbe tett på musikken og artisten, og utvelgelsen av musikere til albumet har vært en møysommelig prosess. I Larry Kleins verden gjelder det å finne de rette musikerne for hver sangs personlighet. De rette musikerne for sangene til All These Things viser seg å være levende legender, disse heltene som kommer til studio når Paul Simon trenger en gitarist eller Leonard Cohen trenger en trommis. Det er ikke alle forunt å kunne gå i studio med musikere som Dean Parks, James Gadson, Patrick Warren Brian MacLeod og David Berwald og kalle det å gå på jobb.

I tillegg har Thomas fått med det nye stjerneskuddet på americana-himmelen, Lera Lynn, til å synge med seg på duetten ”When I Go.”

”Jeg ble, som veldig mange andre, først oppmerksom på Lera som den enigmatiske og stemningsfulle barsangeren i serien True Detective. Etter dette måtte jeg bare sjekke ut musikken hennes og ble fort fan.” Lera har også vært med å skrive teskten til tittelkuttet ”All These Things.”

Sporliste

  1. All These Things
  2. Can I Have It All
  3. Look What We've Done
  4. The Longest Night
  5. What You Came For
  6. When I Go
  7. Lifeline
  8. Rescue Me
  9. Stupid Heart

Produktfakta

Utgitt 2018 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Thomas Dybdahl
Label Petroleum Records Bestillingsnummer 7090011904384