America Eats Its Young (VINYL - 2LP)


349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Hit The Nail On The Head
  2. If You Don´t Like The Effects, Don´t Produce The Cause
  3. Everybody Is Going To Make It This Time
  4. Joyful Process, A
  5. We Hurt Too
  6. Loose Booty
  7. Philmore
  8. I Call My Baby Pussy Cat
  9. America Eats Its Young
  10. Biological Speculation
  11. That Was My Girl
  12. Balance
  13. Miss Lucifer´s Lave
  14. Wake Up


Utgitt 1972 Format VINYL - 2LP
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Funkadelic
Label Westbound/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SEW2029