Ami Noir (VINYL - 2LP)

Hoist!

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Vakker galskap, overjordiske støyballader, skitten mudderblues eller utfordrende jazzmetal med en tøddel av punk? Hoist! serverer alt på samme fat.

Med mange års erfaring fra band som Pelbo, Highasakite, Desperado og Marita Røstad (solo), og med musikere som blant annet har bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim, sitter Hoist! på et solid fundament. Kombinasjonen av Stian Leknes' grove stemme og jazzsangerinne Røstads vakkert kraftfulle røst er alene nok til å skille seg ut fra mengden - og når du så putter fem særegne musikere inn i lydbildet, på instrumenter som tuba, flugabone, gitar, kontrabass, perkusjon og trommer, har du et band helt utenom det vanlige. Debuten Ami Noir byr på alt fra sarte melodier til eksperimentell galskap krydret med improvisasjon og hardcore. Første single ut var "Splinters".

Mot slutten av 2011 dro bandet til Frankrike og det fantastiske Studios La Fabrique hvor de spilte inn albumet Ami Noir i samarbeid med produsent Oz Fritz (Herbie Hancock, Tom Waits, Primus, Iggy Pop). Miksen er gjort i legendariske Prairie Sun Studio i California. Albumet er i det store og hele spilt inn live.

Sporliste

Disk 1
 1. At First
 2. Splinters
 3. Darkfriend
Disk 2
 1. Lost & Found
 2. Rosemary
 3. No Medication Blues
Disk 3
 1. Room 123
 2. The Murders You Did Not Write
 3. Bleeding Neon
Disk 4
 1. Stardust (Vinyl bonus track)
 2. Time Has Come
 3. Unchained

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Hoist!
Label Voices Of Wonder Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer VOW178LP

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende