And The Horse Came Riderless (VINYL + CD)

Tommy Tokyo

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I 2007 slapp Tommy Tokyo sitt første soloalbum, Octopusdrunk & Arms to Prove It. Det var likevel først som frontfigur, låtskriver og primus motor i Tommy Tokyo And Starving For My Gravy at publikum fikk øynene opp for hans musikalske talent - med bandet ga han ut to kritikerroste album, begge belønnet med Spellemann-nominasjoner. And The Horse Came Riderless er Tommy Tokyos andre album under eget navn.

Albumet består av 14 låter med temaer som ligger Tommys hjerte nærmest - som på "Alberta", en regelrett albue i tennene til oljeselskapene og deres løpegutter. Også låta "Mighty Mother" viser en artist med et sterkt samfunnsengasjement. Med hjelp fra Øystein Greni og produsent Jørn Christensen på kor males det et vakkert bilde med en besk undertone; det er pengene som regjerer jorda vår. I låta "Rattlesnake" knuffes det til ufine mennesker, mens både "King Neptun" og "Canada" tar for seg familiens tradisjon som sjøfolk og utvandrere. "Ida" og "Dear And" er personlige låter om sykdom og dødsangst, mens "Nothing To Say" og "All In All" handler om manglende mellommenneskelig kommunikasjon. Felles for dem alle er et direkte språk med lite innpakningspapir.

Med And The Horse Came Riderless har istappen smeltet. Tommy andre soloalbum vitner om en artist med et brennende engasjement og varm omtanke, en raus fyr som inviterer til et musikalsk måltid der tekst, melodi og leken produksjon både utfordrer og oppfordrer. Som musikalsk rådgiver har Tommy hatt med seg Jørn Christensen, kjent fra prosjekter som De Press, Mercury Motors, Tinkerbell og som produsent for deLillos.

Sporliste

 1. Mighty Mother
 2. Far Between Highlights
 3. Nothing To Say
 4. Dear Ann
 5. A Dog Without A Bone
 6. Rattlesnake
 7. Ida
 8. Alberta
 9. Journey
 10. King Neptune
 11. My Wings Want Me To Fly
 12. Canada
 13. All In All
 14. Early Summer (But Still We All Did Freeze)

Produktfakta

Utgitt 2012 Format VINYL + CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tommy Tokyo
Label WM Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5053105443017

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i