Back To Us (VINYL)

Rascal Flatts

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Yours If You Want It
  2. Back To Us
  3. I Know You Won't
  4. Hopin' You Were Lookin'
  5. Dance
  6. Are You Happy Now (Duet With Lauren Alaina)
  7. Love What You've Done With The Place
  8. Kiss You While I Can
  9. Vandalized
  10. Our Night To Shine


Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Rascal Flatts
Label Big Machine Leverandør Import
Bestillingsnummer BMCHBMRRF0450D.1