Inngår i

Bad Science Fiction - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL)

Bjørn Tomren

269,00 26900 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Endelig nytt opplag! Signert av Bjørn Tomren

Stjernekamp-vinner Bjørn Tomren har imponert både oss og hundretusenvis av andre nordmenn stort i høst. Hans solodebutalbum Bad Science Fiction fra 2019 kommer i nytt opplag på vinyl på nyåret — og hos oss kan du nå forhåndsbestille signert utgave! NB: Begrenset antall.

Etter en opptreden på National Public Radio i New York i 2014, ble Bjørn Tomren oppfordret av den grammy-vinnende produsenten Damon Whittemore til å lage sin egen plate. 4. oktober 2019 ble debutalbumet lansert på Propeller Recordings.

Plateselskapet karakteriserer musikken som dunkel americana, mens Tomren beskriver den som dystopisk, saktegående, sci-fi køntri for folk som er krank. Platen bærer navnet Bad Science Fiction og handler om mennesker i en verden med menneskeskapte kriser som bakteppe.

Damon Whittemore har produsert de fleste låtene, mens Jørgen Træen har mikset plata, samt produsert et par låter. Åse Britt Reme Jakobsen er med på vokal og har bistått med arrangement. Andre involverte er Stian Carstensen, Stein Urheim, Matias Monsen, Audun Humberset, Anders Bitustøyl, Mari Persen og Heine Bugge.

Bjørn Tomren er kanskje mest kjent fra den absurdistiske Andy Kaufman-inspirerte jodleduoen Polkabjørn & Kleine Heine, men opptrer også med Hovland & Tomrens Poporkester sammen med Ragner Hovland, og bandet Kniven På Strupen i lag med Ole Paus og Heine Bugge har fortsatt uregelmessige konserter. I 2017 deltok han i VM i strupesang i Tuva, Sør Sibir, og bragte hjem en bronsehest. I 2018 underviste han sang på Steve Earles Camp Copperhead i New York. Tomren innehar også verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs (i kajakk, til fots, på ski og i robåt).

Sporliste
  1. Bad Science Fiction
  2. Black Freighter
  3. Vanished
  4. Dr. Mabuse
  5. Last Girl In The World
  6. Bonnie & Clyde
  7. Hiroshima Mon Amour
  8. Drinking In Helsinki
  9. Picture From A Plane
  10. Flying Robots Killing People
Produktfakta
Utgitt 2019 Reutgitt 2022
Format VINYL Sjanger Country, Rock
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Bjørn Tomren Bestillingsnummer PRR362SIGN

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende