Barnet I Krybben (2013-utgave) (VINYL)

Garness

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Duoen Garness gav høsten 2008 ut debuten The Good Or Better Side of Things, som blant annet fikk følgende karakteristikker i norske medier: "Leken, melodiøs og original", "ei plate å falle til ro med" og "poprock som utfordrer uten å bli slitsom". Høsten 2009 tilbrakte tvillingsøstrene Ingelin og Hildegunn mye tid i en kjeller på Grefsen for å lage julestemning i albumformat, med Barnet I Krybben som resultat.

Jentene har i flere år deltatt på Oslo Gospel Choirs omfattende juleturnéer, med en egen avdeling i konsertene. Etter å ha mottatt stadige henvendelser fra publikummere som ønsket å få tak i innspillinger av sangene som ble fremført, begynte ideen om en juleutgivelse med Garness å ta form. Etter hvert som den kreative prosessen i studio kom i gang oppdaget jentene at deres musikalske identitet virkelig kom til sin rett i det landskapet og den stemningen som mye av julens repertoar inviterer til.

Med seg på Barnet I Krybben har duoen Elvira Nikolaisen og Emil Nikolaisen (Sereena Manesh), i tillegg til blant andre Torstein Lofthus (trommer), Tor Egil Kreken (bass og kontrabass), Geir Sundstøl (gitarer) og Burghard Wellmann (håndklokker).

Barnet I Krybben er et album full av kontraster. Det skal utfordre lytteren, men er likefullt ladet med julestemning. Det går fra detaljrike, løsslupne arrangementer som gnistrer av utadvendthet til helt nedstrippede vuggevisestemninger. Med denne utgivelsen tilfører Garness julemusikken noe helt nytt og annerledes.

Denne utgaven inneholder tre bonuslåter i forhold til originalen.

Sporliste

 1. Juleminne 1 - juletregang på Garnes
 2. Eg synger jolekvad
 3. The Shepherd Song
 4. Mitt hjerte alltid vanker
 5. Juleminne 2 - spilledåsen fra Amerika
 6. Stille natt
 7. Nativity carol
 8. Barnet i krybben
 9. Juleminne 3 - Jon Blunds vuggevise
 10. Hellige natt
 11. Det hev ei rose sprunge (Bonus)
 12. O come, o come Emmanuel (Bonus)
 13. Kling no klokka (Bonus)

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL
Sjanger Rock, Jul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Garness
Label Plush Music Bestillingsnummer PBM1302