Bleed Out - Limited Edition (VINYL - 2LP - Yellow)

The Mountain Goats

449,00 44900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Bleed Out is all pent-up energy and explosion, executed by a bunch of friends who were mainly happy to be in a room together making loud noises. In January 2021, just weeks after Darnielle had started writing, his bandmates Peter Hughes, Matt Douglas, and Jon Wurster joined him at a studio in the woods near his home in Chapel Hill. Everything was finished inside a week.
  1. Training Montage
  2. Mark On You
  3. Wage Wars Get Rich
  4. Die Handsome
  5. Extraction Point
  6. Bones Don't Rust
  7. First Blood
  8. Make You Suffer
  9. Guys On Every Corner
  10. Hostages
  11. Need More Bandages
  12. Incandescent Ruins
  13. Bleed Out
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP - Yellow
Sjanger Indierock Antall disker 2
Antall spor 13 Artist The Mountain Goats
Bestillingsnummer MRG799LP-C1