Born Into Trouble As The Spark (VINYL - 2LP)

A Silver Mt. Zion

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Sisters! Brothers! Small Boats Of Fire Are Falling From The Sky!
  2. This Gentle Heart Like Shot Bird's Fallen
  3. Built Then Burnt [Hurrah! Hurrah!]
  4. Take These Hands And Throw Them In The River
  5. Could've Moved Mountains...
  6. Tho You Are Gone I Still Often Walk W/ You
  7. C'mon COMEON (Loose An Endless Longing.)
  8. The Triumph Of Our Tired Eyes


Format VINYL - 2LP Sjanger Indierock
Antall disker 1 Antall spor 8
Artist A Silver Mt. Zion Label Constellation
Bestillingsnummer CST 18LP