Inngår i
 • Dobbel- og trippelvinyl - Opptil 25% rabatt

Bråtebrann (VINYL - 2LP)

Moddi

319,20 31920 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Bråtebrann er Moddis første utgivelse i albumtrilogien Det nye nord. På det nye albumet har Moddi vendt hjem til Senja, en øy som har forandret seg fundamentalt fra universet Moddi selv har pleid å formidle. Sjark og stø er erstattet av laksetrailere og storindustri, og romantiske naturskildringer leveres side om side med betraktninger om marin forsøpling, nedbygging av landskapet og kompleksiteten i det som kalles fremskritt.

"Det var som om sangene jeg har pleid å synge, ikke lenger stemte overens med virkeligheten. Jeg sang om å ro i blåtimen, mens utenfor stuevinduet dundret laksetrailere forbi på hullete veier. Det nye albumet er et forsøk på å sette ord på en tid som beveger seg raskere og raskere i småsamfunnene på kysten av landet vårt", forteller han.

Albumet er spilt inn over halvannet år og på reise gjennom et Nord-Norge i forandring, med bidrag fra både kirkekoret Vokal Nord, landsdelens egne strykeorkester Arktisk Filharmoni og musikere fra hele landsdelen. I tillegg har Moddi blandet inn lyder fra blant annet smelteverk, foringsslangene på det lokale fiskeoppdrettet og knølhvalsang fra flere hundre meters dyp i Andfjorden utenfor Senja.

Forrige uke offentliggjorde Moddi hele 39 konserter rundt omkring i Norge, den lengste turnéen siden de forbudte sangene fra albumet Unsongs tok ham til byer som London, Istanbul og Santiago. Denne gangen heter stoppestedene Ulsteinvik, Skaun og Mo i Rana, og der Moddi sist turnerte med fullt band og strykere fra Trondheimsolistene, er han denne gangen helt alene på scenen.

"Under koronapandemien lærte jeg meg å like å spille for små publikum og i intime settinger. Det er som om både tekstene og budskapet har lettere for å komme fram når man er helt alene. Sånn sett har pandemien gjort noen gode ting også".

Sporliste
 1. A1 Ei Ny Tid
 2. A2 Bråtebrann
 3. A3 Totoms-Fire
 4. A4 Spor I Sand
 5. A5 Ikkje En Sang
 6. A6 Det Som Berge Meg
 7. B1 24 Sekunder På Tappedørken
 8. B2 Omnan Går
 9. B3 I Det Blå
 10. B4 Tranøy Fyr
 11. C1 Kom Heim
 12. C2 Studebaker
 13. C3 Ut Av Syne, Ut Av Sinn
 14. D1 Ut Av Syne, Ut Av Sinn (Demo)
 15. D2 Hjelp (Demo)
 16. D3 Tranøy Fyr (Akustisk)
 17. D4 Totoms-Fire (Demo)
 18. D5 Liljekvit (Demo)
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP
Sjanger Indierock Antall disker 2
Antall spor 18 Artist Moddi
Bestillingsnummer PRR482

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i