7 Album (Remastered) + Signert Bilde i Ramme (VINYL - 8LP)

Kaizers Orchestra

Hvert album sendes fortløpende, etter hvert som de slippes
2 653,00 2 65300 Veil. pris 2 753,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse

Albumpakke med samtlige av Kaizers Orchestras 7 studioalbum (remastret), på svart vinyl, i gatefold cover. Inkludert et signert bilde.

Ompa Til Du Dør og signert bilde leveres først. Resterende album sendes fortløpende, etter hvert som de slippes.

  • Ompa Til Du Dør (Remastered) (VINYL - Svart) + Signert Bilde forventet utsending 10. februar
  • Evig Pint (Remastered) (VINYL - Svart) 24. februar
  • Maestro (Remastered) (VINYL - Svart) 24. mars
  • Maskineri (Remastered) (VINYL - Svart) 21. april
  • Violeta Violeta Volume I (Remastered) (VINYL - Svart) 26. mai
  • Violeta Violeta Volume II (Remastered) (VINYL - Svart) 23. juni
  • Violeta Violeta Volume III (Remastered) (VINYL - 2LP - Svart) 25. august

Janove om albumene:

Ompa til du dør

"Ompa til du dør" er Kaizers Orchestras sensasjonelle og legendariske debutalbum, innspilt over seks magiske dager i juni 2001. Albumet kom ut 1. september samme år, vekket umiddelbart begeistring hos et lettere sjokkert anmelderkorps, og solgte over 100 000 cd'er i Norge over det neste året. «Ompa til du dør" lå på VG-lista i hele 49 uker, omtrent like lang tid som bandet holdt liv i sin "Ompa til du Tour"-turné. Bandet mottok, i tillegg til folkets hyllest, både Spellemann og Alarmpris for "Ompa til du dør", og albumet er fortsatt det mesteselgende debutalbumet i norsk rocks historie.

"Selve inkarnasjonen av Kaizers Orchestra. Et 100 % definerende debutalbum på alle måter. Kompromissløst og ektefølt."

Evig Pint

"Evig Pint" er det vanskelige andrealbumet til Kaizers Orchestra. Vanskelig først og fremst fordi det skulle følge opp et banebrytende debutalbum, i "Ompa til du dør". "Evig Pint" ble i stor grad blitt komponert på turné, under den hektiske "Ompa til du Tour", og ble beskrevet som "mørkere" enn debutalbumet. "Evig Pint" kom ut i februar 2003 og gikk rett til topps på VG-lista. Musikkvideoen til tittelsangen ble kåret til tidenes beste norske musikkvideo på P3 og bandet vant senere Spellemannprisen for den.

"Oppfølgeren som viser at Kaizers Orchestra også hadde tyngre og mørkere farger på paletten enn debutalbumet indikerte."

Maestro

"Maestro" var et høydepunkt for Kaizers Orchestra. Et virkelig helstøpt album der Kaizers Orchestra lyktes med å sette sine erfaringer fra studio og hundrevis av konserter ut i livet. Bandet demonstrerte en større kunstnerisk modenhet, både i låter, tekster, arrangement og produksjon, kombinert med et ambisiøst gjennombrudd internasjonalt. Med dette albumet i sekken hadde Kaizers Orchestra katalogen som skulle til for å spille konserter helt fri for dødpunkter.

"Maestro er et album tappet direkte fra flytsonen. Vi var i toppform og visste akkurat hva vi ville med Maestro"

Maskineri

Etter tre album med Jørgen Træen i Duper Studio var det på tide å prøve nye miljøer og nye samarbeidspartnere. Gjennom MySpace, datidens store greie, kom bandet i kontakt med Canadieren Mark Howard. Sammen med han satte de kursen mot Planet Roc Studio i det tidligere øst Berlin for å spille inn, og så til Los Angeles for å mikse albumet.

Kaizers Orchestra ble møtt med hyllest for sin vilje til å eksperimentere og utfordre sitt eget uttrykk med Maskineri, som forøvrig gikk rett inn på førsteplass på VG-lista da det kom ut i februar 2008.

«Maskineri" var et springbrett og nærmest et overgangsrituale for oss. Vi lette etter nye løsninger og retninger på både låter, tekster og produksjon, med varierende hell."

Violeta Violeta Vol. I

"Violeta Violeta Vol. I" er det sjette studioalbumet til Kaizers Orchestra, utgitt 31. januar 2011. Albumet var det første i den varslede trilogien "Violeta Violeta", som Kaizers Orchestra jobbet intenst med fra 2009 til siste konsert i september 2013. Albumet markerte bandets "hjemkomst" til Duper Studio i Bergen våren 2010 og er produsert av Jørgen Træen, Yngve Sætre og Janove Ottesen. "Violeta Violeta Vol. I" ble det sjette av seks album fra Kaizers Orchestra som nådde toppen av VG-lista, og for første gang fikk også bandet noe som lignet en mainstream radio-hit, med sangen "Hjerteknuser".

"Den oppdaterte reinkarnasjonen av Kaizers Orchestra. Her kan du kjenne igjen kraften fra debalbumet, ambisjonene fra Maestro og eksperimenteringen fra Maskineri, satt sammen til et karrierehøydepunkt hva gjelder låtskriving, tekster, konseptualisering og ambisjoner."

Violeta Violeta Vol. II

Der "Violeta Violeta Vol. I" ble beskrevet av bandet selv som "innovativ og idé-spekket Kaizerrock" ble "Vol. II" karakterisert enkelt og greitt som et "rock"-album. Albumet er en pustepause mellom to bautaer, og var en mulighet til å leke litt, og forske på låtideer som kanskje ellers ville blitt kassert. «Violeta Violeta Vol. II" inneholder mye rart, men blant annet noen av Kaizers Orchestras beste og mest etterspurte enkeltspor, i «Tusen dråper regn", "I ett med verden" og "Drøm videre, Violeta".

"En lek med klassisk bluesrock, krydret med Kaizerstøv som nok fungerer som en fin passasje mellom et karrierehøydepunkt og en karrierefinale."

Violeta Violeta Vol. III

"Violeta Violeta Vol. III" er en vaskeekte "Sigøynermusikal", og tredje og siste del av fortellingen om den forrykte og briljante Beatrice, hennes jordnære mann Kenneth og deres begavede tvillingdøtre Violeta og Violeta. Kaizers Orchestra har her selskap av Stavanger Symfoniorkester og arrangør Erlend Skomsvoll gjennom hele albumet.
«Violeta Violeta Vol. III" er et absolutt kompromissløst Kaizeralbum med 10 spektakulære komposisjoner i Kaizers egen symfoniske musikalrocksjanger. Trolig det mest undervurderte albumet, med høydepunkt etter høydepunkt, så mektig at bandet trenge en ti års pause på å fordøye det.

"Det er ikke stormansgalskap, det er stormansskap. Det er ingenting galt med det."

Janove Ottesen

Produktfakta
Utgitt 2023 Format VINYL - 8LP
Sjanger Rock Antall disker 8
Artist Kaizers Orchestra Bestillingsnummer KAIZERBUNDLE23

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også