Burn That Candle (VINYL)

Charline Arthur

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Burn That Candle
  2. I Heard About You
  3. Kiss The Baby Goodnight
  4. I´m Having A Party All By Myself
  5. What About Tomorrow
  6. Honey Bun
  7. Welcome To The Club
  8. I´ve Got The Boogie Blues
  9. Just Look, Don´t Touch, He´s Mine
  10. Looking At The Moon And Wishing On A Star
  11. Flash Your Diamonds
  12. Hello Baby


Utgitt 2009 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Charline Arthur
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BAF18003