Inngår i kampanje

Caught In A Life (VINYL - 180 gram)

Donkeyboy

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
En av de største musikalske overraskelsene her til lands de siste ti årene er en tett sammensveiset, poporientert gjeng fra Drammen - og de kaller seg Donkeyboy.

Caught In A Life er deres debutalbum, ti spor som samtidig høres ut som de er fra 80-tallet, 70-tallet og en gang i fremtiden - i den rekkefølgen. Electro yacht-rock, kaller noen det. Usedvanlig fengende og melodisk moderne pop, kaller andre det. Fra "Ambitions" til "Sometimes", de har i hvert fall skjønt hva en hook er, og også hvordan man skal skrive en sang som både er umiddelbart iørefallende og vokser ved gjentatte eksponeringer.

Det er kanskje mest naturlig å sammenligne med Fleetwood Mac og ikke minst a-ha, bare spør internasjonal presse, men Donkeyboy har også yngre, mindre kjente søsken. Det er spesielt verdt å nevne Phoenix, Van She og de mer poppa sidene ved Neon Neon. Alle proffe retroband med blikket festet fremover. Ellers er det også flere som hører Briskeby i noen av låtene, hvilket slettes ikke er helt borte.

Kvintetten frontes av brødrene Kent (keyboards) og Cato Sundberg (gitar), som i tillegg til å skrive mesteparten av sangene stort sett deler vokaljobbene broderlig. Med seg på laget har de ytterligere tre drevne drammensere: Thomas Drabløs på trommer, Peter Michelsen på gitar/kor og Alexander Garborg Ågedal på bass/kor. I tillegg bidrar Linnea Dale på vokal.

Leveres med digitalkode som gir deg mulighet til å laste ned albumet som MP3.

Sporliste

  1. Stereolife
  2. Ambitions
  3. Awake
  4. Broke My Eyes
  5. Sleep In Silence
  6. Blade Running
  7. Sometimes
  8. Promise Kept
  9. We Can't Hide
  10. Caught In A Life

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Donkeyboy
Label WM Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5051865624219

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i