Charlie Parker With Strings (VINYL + MP3)

Charlie Parker

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. April in Paris
  2. Summertime
  3. If I Should Lose You
  4. I Didn't Know What Time It Was
  5. Everything Happens to Me
  6. Just Friends
  7. They Can't Take That Away From Me
  8. East of the Sun (West of the Moon)
  9. Easy to Love
  10. You Came Along (From Out of Nowhere)
  11. I'm in the Mood for Love
  12. I'll Remember April


Utgitt 1995 Format VINYL + MP3
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Charlie Parker Label Verve
Bestillingsnummer 5345888