Chicago VI (VINYL - 180 gram)


429,00 42900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Chicago: Terry Kath (vocals, guitar); Robert Lamm (vocals, keyboards); Lee Loughnane (vocals, trumpet); Peter Cetera (vocals, bass); James Pankow (trombone); Walter Parazaider (woodwinds); Danny Seraphine (drums). Additional personnel: J.G. O'Rafferty (pedal steel guitar); Laudir De Oliveira, Joe Lala (congas). Recorded at Caribou Ranch, Nederland, Colorado in February 1973.Includes liner notes by Don Heckman.


  1. Critics´ Choice
  2. Just You ´N´ Me
  3. Jenny
  4. Darlin´ Dear
  5. What´s The World Comin´ To
  6. In Terms Of Two
  7. Hollywood
  8. Something In This City Changes People
  9. Rediscovery
  10. Feelin´ Stronger Every Day


Utgitt 1973 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Chicago
Label Friday Music Leverandør Import
Bestillingsnummer FRIM32400.1