Crossmaker (VINYL - Gull)

The Dogs

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Nytt år og nok et glimrende album på trappene! The Dogs klipper båndet for musikkåret 2020 med Crossmaker, som er ute overalt mandag 6. januar.

Med andre ord er alt som det skal være. 2019, derimot, ble et tungt år for The Dogs. Fysisk. Etter å ha lansert tidenes tyngste merchandise, egenproduserte kumlokk, ble det et år preget av bæring og vonde rygger. Såpass mange kumlokk solgte de at de i 2019 var nest største private oppkjøper av kumlokk fra Ulefos Jernværk. Selv Tromsø kommune kjøpte færre lokk enn Oslobandet.

I en tid der inntektsgrunnlagene for band blir stadig tøffere var det altså et 362 år gammel jernverk som skulle sørge for at det også denne gangen var penger nok på bok til å gå i studio. For, jada, det er all grunn for norske musikkelskere til å glede seg over at landets mest hardtarbeidende rockeband også i 2020 slipper et nytt album på årets første mandag!

Crossmaker er The Dogs sitt åttende studioalbum, og det fjerde de slipper på Drabant Music, med hele ti nye låter – alle av dem sluppet som singler i forkant av albumutgivelsen.

Produktfakta
Utgitt 2020 Format VINYL - Gull
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist The Dogs Bestillingsnummer DM112LP